Misiune economică Afaceri.ro Texas 2022

0

Afaceri.ro organizează ediția a IV-a Misiunii Economice Afaceri.ro Texas (orasele Houston, Austin si Dallas) . 

Aceasta se va desfășura in perioada 1 – 6 iulie 2022, fiind dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România si statul Texas și având ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, universități, spitale și instituții publice.

Evenimentul se adresează în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile Medicină, Educație, Inginerie, Logistică, Servicii Publice, dar și reprezentanților administrației publice.

Misiunea este totodată dedicată tuturor celor care intenționează sa obțină acces pe piata americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor și să atragă investiții din Statele Unite ale Americii.

Participanții misiunii economice Afaceri.ro Texas 2022 au posibilitatea să înceapă această călătorie cu participarea la Misiunea economică Afaceri.ro Washington 2022, care se va desfășura în perioada 25-30 iunie 2022.

Pentru înscrierea la misiunea economică Afaceri.ro Texas 2022 accesați acest link: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-economic-mission-texas-2022/

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.