Misiune economică Afaceri.ro în Macedonia de Nord 2021

0

Afaceri.ro organizează o nouă misiunea economică în Balcani. Noua deplasare în Macedonia de Nord se va desfășura în perioada 28 iunie – 2 iulie 2021. Această misiune este dedicată tuturor antreprenorilor români dar și persoanelor care sunt interesate de domeniile: energie, constructie, IT și turism. Misiunea are ca obiectiv organizarea unor serii de intâlniri de afaceri, vizite de studiu, participarea la un forum de afaceri româno – macedonean și vizitarea Pelagoniei.

Misiunea oferă o multitudine de beneficii pentru delegați, cum ar fi: contacte de afaceri valoroase, inspirație în afaceri, cunoașterea potențialului economic al Macedoniei de Nord etc.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre această misiune economică sunt invitați să acceseze pagina oficială – https://www.afaceri.ro/trade-mission-afaceri-ro-north-macedonia-2021.

Pentru a primi informații suplimentare despre eveniment, agenda și costuri asociate participării, puteti contacta organizatorii prin formularul de înscriere.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.