Miruna Alexandru, castigatoarea concursului „Depaseste criza prin Business Networking”

0
proactive_solutionsAvocata Miruna Alexandru este castigatoarea concursului lansat de Proactive Solutions, cu prilejul Conferintei „Depaseste criza prin Business Networking” ce va avea loc pe 26 octombrie 2009, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Lansat in urma cu trei saptamani, concursul, al carui premiu este o participare gratuita la Conferinta „Depaseste criza prin Business Networking„, a intentionat sa evalueze conceptiile actuale privind Business Networking-ul si sa identifice asteptarile reale pe care potentialii beneficiari ai workshop-ului le au de la acest instrument de afaceri.

Lucrarile inscrise au fost evaluate de un juriu de specialitate, in termeni de originalitate, adaptare la domeniul de activitate si concizie, avocata Miruna Alexandru reusind sa convinga deopotriva prin determinare si capacitatea de a plasa Business Networking-ul in parametrii concreti ai activitatii pe care o deruleaza.

„Am un domeniu de activitate destul de vast, de la infiintarea de societati comerciale, autorizare mentiuni, inregistrarea persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor familiale, cat si a celor individuale, pana la inregistrarea marcilor si desenelor industriale la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci si pana la litigii de natura civila sau comerciala. Cum ma poate ajuta o astfel de intalnire? Prin stabilirea unor relatii profesionale cu cei prezenti, si nu numai, prin prezentarea activitatii intreprinse de mine”, scrie Miruna Alexandru, adaugand ca oportunitatile de cunoastere a unor persoane noi, pe care conferinta le ofera, sunt dublate de deschiderea unor noi orizonturi.

„Sunt dornica de a intelege toate posibilitatile prezentate in vederea iesirii din acest impas. Sunt deschisa la toate sfaturile domnului Filipe Carrera, si sunt sigura de faptul ca o intanire de acest gen este o oportunitate ce nu trebuie ratata”, afirma avocata.

In concurs au fost inscrise peste 80 de lucrari , din care juriul a selectat patru lucrari finaliste. Ceilalti trei – …. – finalisti vor beneficia de un tarif preferential pentru participarea la conferinta „Depaseste criza prin Business Networking”, cea care il are drept invitat pe Filipe Carrera, speaker international, trainer, coach si consultant.

Vizitati site-ul www.proactivesolutions.ro pentru a afla mai multe informatii despre acest eveniment. Pentru inscrieri ne puteti scrie la [email protected] sau sunati la numerele de telefon 0720 44 34 00 si 0723 505 110.

Contact:
Adamache Teodora
Acta Nonverbal
E-mail: [email protected]
Web-site: www.nonverbal.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.