Ministrul pentru IMM-uri, Maria Grapini, va participa la conferinta Afaceri.ro de la Suceava

0

Maria_GrapiniMaria Grapini, Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediu de Afaceri, va lua cuvantul la conferinta Afaceri.ro, care se va desfasura pe 19 aprilie, la Suceava.

„Ministrul delegat va vorbi despre importanta sprijinului pe care institutiile statului trebuie sa il ofere tinerilor antreprenori pentru a sustine capitalul autohton”, a declarat Carmen Fediuc, managerul conferintei Afaceri.ro.

Maria Grapini si-a exprimat dorinta de a purta un dialog deschis cu cei peste 120 de antreprenori din regiunea Moldovei, care vor fi prezenti la conferinta, in sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava din strada Universitatii nr. 15-17.

Actualul ministru pentru IMM-uri are o bogata experienta ca om de afaceri.

Inainte de a face parte din Guvern, Maria Grapini a fost presedinte al Asociatiei Femeilor Antreprenor din Romania, presedintele Federatiei Patronale din Industria Usoara, vicepresedinte UGIR 1903, membru in Consiliul National al Exportatorilor, precum si Consul Onorific al Republicii India in Romania.

La conferinta Afaceri.ro vor mai lua cuvantul Bogdan Pitigoi, cel mai important dealer auto din zona Moldovei, precum si presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor.

Temele conferintei sunt variate si includ tehnicile moderne de marketing, impactul noilor tehnologii si surse de finantare asupra mediului de afaceri, dar si prezentarea de modele si surse de inspiratie pentru cei care isi doresc succesul in afaceri.

Lista de invitati ramane deschisa, iar doritorii se pot inscrie aici pentru a lua parte la eveniment.

Detalii despre eveniment: Afaceri.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.