Mindjet lanseaza MindManager 8 si MindManager Web

0

Mindjet face ca productivitatea data de Mind Mapping sa fie disponibila pentru toti prin noul Mindjet Player bazat pe Adobe Flash. Salveaza timp si bani atat la nivel individual cat si in echipa sau in cadrul companiei.

In contextul unei economii globale pline de provocari Mindjet® a lansat in Romania in data de 25 noiembrie 2008 MindManager® 8 si MindManager Web™, doua noi produse care ajuta utilizatorii sa economiseasca o cantitate semnificativa de timp, sa gestioneze supraincarcarea cu informatii si sa devina mult mai eficienti.

In plus Mindjet odata cu lansarea noului Mindjet Playerâ„¢, furnizeaza utilizatorilor capabilitati puternice de publicare. Pentru prima data mapa creata cu MindManager, complet interactiva poate fi accesata de catre mai multe persoane. Astfel oricine poate descoperi beneficiile aduse de acesta in cresterea productivitatii si in inovatie.

MindManager 8 este o aplicatie ce-ti permite sa-ti exprimi ideile si informatiile intr-o forma vizuala, pornind de la un topic central, creeand apoi subtopicuri sub forma de ramificatii. Mapa este o diagrama vizuala care imita gandurile creatorului. In plus ai parte de beneficiile interactivitatii date de: informatii inglobate, hyperlinkuri direct in aplicatie, capabilitati de colaborare si multe altele.

MindManager este o aplicatie indispensabila, alaturi de Word, Excel, Powerpoint si E-mail. Datorita faptului ca se integreaza cu toate aceste aplicatii MindManager 8 iti da posibilitatea sa captezi, organizezi si actionezi asupra ideilor nelimitate, informatiilor si cunostintelor, fara a fi nevoie sa parasesti aplicatia MindManager (totul in cadrul unei singure aplicatii – MindManager).

Milioane de oameni de succes utilizeaza MindManager pentru a administra proiecte, a dezvolta planuri, a crea prezentari si pentru a duce la indeplinire numeroase alte taskuri.
MindManager Web este o noua modalitate eleganta de a crea mape si de a colabora cu alti utilizatori online. Poti sa creezi mape oriunde si oricand, singur sau in echipa si poti alege cine sa-ti acceseze mapa plasata intr-un spatiu de lucru securizat.

Studiile interne realizate in cadrul mai multor companii de top arata ca utilizatorii de MindManager economisesc in medie 11 ore pe saptamana in activitati de: dezvoltare de strategii, administrare proiecte, pregatire pentru intalniri de afaceri si multe alte activitati. Angajatii si-au clarificat gandurile mult mai bine, au luat decizii mult mai informate si mult mai rapid. Astfel timpul petrecut cu initiative strategice a crescut in cazul utilizarii MindManager in activitatile din rutina zilnica.

Noile Functionalitati din MindManager 8 includ:
– Mindjet Player – Transforma mapa in fisiere complet interactive de tipul Adobe PDF sau Flash .SWF. Ele pot fi vizualizate de catre oricine, publicate pe blog si inglobate in pagini de web.
– Browser Incorporat – Mapa incorporeaza acum o fereastra de browser astfel incat puteti vedea pagini de Web si documente PDF fara sa fie nevoie sa parasiti aplicatia MindManager.
– Microsoft Office File Editing Integrat – Puteti vizualiza si edita fisierele Microsoft Word, Excel, Project and PowerPoint atasate direct in browserul incorporat in MindManager nemaifiind astfel nevoie se parasiti mapa si sa lansati o aplicatie separata.
– Servicii Web Integrate – Cautari pe Google si Yahoo! Pot fi facute direct din cadrul mapei, cu rezultate care pot fi introduse in mapa si editate, precum si reactualizate cu un singur click, sau automat – update la fiecare deschidere. MindManager 8 poate sa caute si prin Amazon, Facebook, MySpace, Microsoft Live Search, eBay si StrikeIron.
– Mape compatibile cu search-ul – Mapele create cu MindManager pot fi indexate de catre multe aplicatii de desktop search. Acesta include atat continutul mapelor precum si documentele atasate in mapa.
– Task Management Automat – Gata cu orele pierdute actulizand termenele limita si interdependentele atunci cand un task isi schimba datele initiale. Task Managementul automat ofera insumarea automata a informatiilor legate de task: data de inceput, data finalizarii, nivelul de indeplinire si managementul exceptiilor.
– Legatura cu bazele de date – Pot fi incorporate in timp real informatii din foi de calcul si baze de date in cadrul mapei pe care o construiesti. Acum MindManager poate accesa date din MS Excel, Oracle, IBM DB2, MS SQL Server, MS Access si MySQL.

Preturi si disponibilitate
MindManager 8 este disponibil la preturile de pe site-ul producatorului, respectiv 299 €.
Promotie: Pentru upgrade-urile realizate in perioada 11 noiembrie – 31 decembrie 2008 beneficiati de un pret special de 119 €, economisind astfel 30 €. (upgrade de la oricare din versiunile anterioare la Mind Manager 8)

Pachetele MindManager Web/ Mindjet Connect sunt disponibile la pretul de 10 € / user/ luna pentru un abonament de 1 an.
Promotie: Toti clientii care achizitioneaza MindManager 8 in perioada 11 noiembrie – 31 decembrie 2008 beneficiaza de un abonament gratuit pe o perioada de 6 luni la MindManager Web.

Versiunile in limba Engleza si Germana sunt disponibile chiar acum. Versiunile in limba Franceza si Japoneza vor fi disponibile la inceputul lui 2009. MindManager Web este disponibil chiar acum in Engleza, Germana, Franceza si Japoneza.

Mindjet este lider in furnizarea de aplicatii de mind mapping si colaborare vizuala interactiva.

Mai mult de 1,5 milioane de oameni (inclusiv la nivel executive, manageri, ingineri, oameni din vanzari, marketing, strategie, business analyst, administratori din aproape toate industriile) utilizeaza Mindjet MindManager pentru a economisi un timp semnificativ, pentru a gestiona supraincarcarea cu informatii si pentru a deveni mult mai eficienti.

MindManager este utilizat cu succes in: crearea de planuri strategice, desfasurarea intalnirilor, sesiuni de brainstorming, administrarea proiectelor, recrutari si multe alte taskuri si activitati.

Monica Stirbescu,
Axioma Solutions
Mindjet Authorized Reseller
mobil: +4 0726 728 342
web: www.axioma.ro
www.mindjet.com
www.axioma.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.