Marius Ghenea lanseaza prima carte despre antreprenoriat din Romania la Conferinta Finantare.ro

0
antreprenoriat_cover1Lansarea primei carti despre antreprenoriat din Romania scrisa chiar de un antreprenor roman – Marius Ghenea va fi pe 21 martie 2011, la Hotel Intercontinental Bucuresti (Sala Ronda), la ora 18:00, in cadrul School for Startups Romania si pe 7 aprilie 2011, la Ramada Iasi City Center, la ora 13:00, in cadrul celei de-a II-a editii a Conferintei Finantare.ro.

1. Lansarea cartii „Antreprenoriat” de Marius Ghenea in Bucuresti

FPP organizeaza lansarea primei carti despre antreprenoriat din Romania scrisa chiar de un antreprenor roman – Marius Ghenea. Cartea „Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” va fi lansata pe 21 martie, la Hotel Intercontinental Bucuresti (Sala Ronda), la ora 18:00, in cadrul School for Startups Romania. Lansarea va fi urmata de un open-class pe subiecte de antreprenoriat, cu tema „Cum ajungi de la o idee la o initiativa antreprenoriala de succes” si de o sesiune de autografe.

La lansare vor participa, alaturi de autor, Doug Richard – Fondator, School for Startups (UK) si Radu Georgescu – Presedinte, GECAD Group.

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. Presedinte al Fit Distribution, Marius este implicat in numeroase proiecte tip business-angel, investind in companii din diverse domenii, cum ar fi PCGarage.ro sau PCfun.ro (vanzari online de produse IT&C), Casia Communications in indoor-media (exit in 2010), Orbital Solution (distributie produse confort termic si instalatii), VikingProfil, producator roman de tigla-metalica (exit 2008), Online Fashion Group (mall-ul online de fashion FashionUp.ro), etc. Pe langa activitatea sa de antreprenor si business angel, Marius Ghenea preda cursuri de antreprenoriat in cadrul programului EMBA al CEU Business School si Maastricht School of Management si este Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online. De asemenea, este invitat permanent in cadrul emisiunii TV „Arena Leilor”.

Cartea este proiectul meu de suflet. Ma bucur ca vede in sfarsit lumina tiparului si sper sa fie un instrument cat mai util pentru toti cei care intentioneaza sa aleaga calea antreprenoriatului. Este foarte important sa stim cu adevarat ce inseamna sa lucrezi pe cont propriu si provocarile carora trebuie sa le facem fata, precum si pasii corecti care trebuie urmati – iar aceasta carte, gandita ca un ghid practic, va ghida antreprenorii si potentialii antreprenori prin tot acest proces„, declara Marius Ghenea.

Educatia antreprenoriala este foarte importanta pentru FPP, in special in ceea ce priveste inceperea corecta a unor noi afaceri. Ne bucuram sa sustinem aparitia primei carti scrise de un antreprenor roman si apreciem foarte mult efortul depus de Marius Ghenea in acest sens. Este un volum care ajuta potentialii antreprenori si pe toti cei cu spirit antreprenorial sa invete ce inseamna, de fapt, sa fii propriul tau sef„, declara Peter Barta, director executiv FPP.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de inregistrare disponibil aici.

2. Lansarea cartii „Antreprenoriat” de Marius Ghenea in Iasi

Arhipelago organizeaza in colaborare cu Fundatia Post-Privatizare lansarea cartii „Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri„, scrisa de Marius Ghenea pe 7 aprilie 2011, la Ramada Iasi City Center, la ora 13:00, in cadrul celei de-a II-a editii a Conferintei Finantare.ro. Lansarea va fi urmata de un workshop sustinut de Marius Ghenea in cadrul Conferintei Finantare.ro 2011 si de o sesiune de autografe.

Lansarea va fi organizata special pentru participantii evenimentului care vor avea parte pe parcursul intregii zile de: 4 conferinte, 12 workshop-uri, muzica clasica, targ expozitional, networking, aducand la un loc informatii proaspete, cunostinte specializate, business, companii importante din project management, consultanta si investitii, alaturi de speakeri precum: Gabriel Biris, Peter Barta, Ana Maria Andronic, Gabriel Mardarasevici, Augustin Purnus, Paul Eduard Kmen, Tudor Ciumara.

Inscrierea la intregul eveniment se poate face aici!

Despre FPP

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o organizatie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala (School for Startups Romania, Business Mentoring Program), imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Despre Arhipelago

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format.

Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Varietatea site-urilor ce compun reteaua, ca profil si public-tinta, permite conceperea unor pachete de promovare cu impact puternic, prin alegerea celor mai bune canale de promovare, in acord cu specificul activitatii clientilor.

Persoane de contact:
Bucuresti:
Alina Coman
Email: [email protected]
Telefon: 031.1000.719

Iasi:
Madalina Buzdugan
Email: [email protected]
Telefon: 0740 20 84 11

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.