Manageri de lideri sau lider de manageri? Afla pe 24 iulie 2013 alaturi de coach Mihai Stanescu!

0

Serile de coaching

Mihai Stanescu, unul dintre cei mai importanti si mai experimentati specialisti in coaching din Romania, lanseaza o serie de sesiuni publice de coaching pentru toti cei care doresc sa lucreze cu un „antrenor” profesionist, dar nu au avut acces pana acum la unul. „Serile de coaching” sunt singurele intalniri informale de acest gen deschise publicului larg din Romania.

Ultima editie din acest sezon este centrata pe ‘’Manageri de lideri sau lider de manager’’ sau cum managementul si leadershipul oricarui grup de profesionisti nu sunt doua dimensiuni separate ci in realitate ele se manifesta impreuna. Locul de intalnire este Grand Café Van Gogh (Str. Smardan nr. 9, vis-à-vis de BNR ).

Vrand sa cream rezultate care conteaza in viata noastra, de cele mai multe ori alegem sa complicam lucrurile pe care le avem de facut, iar cu cat afacerile sunt mai mari, cu atat mai complicate sunt modurile de a obtine profit. Ce poti face acum, pentru a-i ajuta sa aiba vieti mai frumoase, mai stralucitoare? Daca iti trece prin cap doar sa le vinzi ceva si sa le iei banii, nu esti intr-o pozitie de lider. Si chiar daca reusesti sa le iei banii, nu ai creat nici un fel de limita pozitiva in relatie cu ei. Asa ca mai bine incerci scenarii „win-win” sau chiar „win-win-win”!

„Antrenamentul” de seara, personal sau profesional, va incepe in iulie, de la orele 18.00 pana la 21.00, avand caracterul unei intalniri bazate pe o structura dialogala informala, centrata pe subiecte des intalnite in viata personala si profesionala a tuturor, luand insa in considerare preocuparile punctuale ale participantilor. Ghidat de coach Mihai Stanescu, intalnirea constituie o experienta care te va ajuta sa gasesti raspunsul la orice fel de intrebari si sa ai rezultate pe care sa le simti imediat in viata ta, a business-ului pe care il conduci sau a companiei in care activezi.

Mai multe detalii despre „Seara de Coaching” poti afla de aici: http://www.mihaistanescu.ro/2013/01/23/seara-de-coaching-program-si-detalii/ sau scriind pe adresa [email protected], ori la numarul de telefon: 0751 296 113.

***

Mihai Stanescu are o experienta profesionala de peste 10 ani si peste 4.500 de ore de executive & business coaching, materializate prin proiecte individuale si de echipa implementate in peste 100 de companii de diferite marimi si din diferite industrii, atat romanesti, cat si multinationale. Unul dintre primii coach-i profesionisti din Romania, Mihai Stanescu este membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) si membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.