Managementul proiectelor personale, workshop, 26 mai

0
codecs_nouIn urma succesului inregistrat in cadrul evenimentului Excelez, cand sala s-a dovedit a fi neincapatoare, CODECS a decis sa organizeze o noua sesiune a workshop-ului “Managementul proiectelor personale” joi, 26 mai, incepand cu orele 18:30, la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37 – 39.

Workshop-ul este sustinut de Bogdan Bondor-Negraru, PhDc, MBA, MSc si Director al programelor Project Management si Business Operations din cadrul CODECS si propune folosirea metodelor si tehnicilor de management de proiect pentru îmbunatatirea performantei individuale.

Alaturi de Bogdan, participantii vor descoperi pasii care trebuie urmati pentru a traduce dorintele personale intr-un plan de actiune, vor completa un formular de stabilire a scopurilor si vor afla indrumari pentru stabilirea obiectivelor personale.

Workshop-ul se va desfasura joi, 26 mai, incepand cu orele 18:30, la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.

Pentru a confirma prezenta la eveniment este suficient sa sunati la telefon 021.2525182/83/84 sau sa trimiteti un e-mail pe adresa [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.