Managementul Crizei : Solutii IT pentru afaceri

0

riscCriza economica, desi uneori exagerata de catre media, inevitabil, afecteaza afacerile care nu au o baza organizationala solida sau care nu au modul de lucru perfectionat sau care, in general, nu sunt pregatite pentru schimbari majore in mediul de afaceri.

Pe langa un management bun si o organizare perfecta, o solutie pentru reducerea efectelor negative ale crizei financiare, este aspectul tehnologic care, bine implementat, poate reduce mult timpul si modul de lucru si reorganiza toata compania astfel ca ea sa se poata adapta oricarei directii spre care se intreapta piata afacerilor.

Pornind de aplicatii de tip ERP ( Enterprise Resource Planning ), sau CRM ( Customer Resource Management ) o companie poate beneficia de ajutor rapid, specializat si precis din partea tehnologiei informatice, pusa la lucru in scopul afacerii. T

otodata, pentru cei care nu dispun de resurse financiare pentru a investi in tehnologie, exista diferite aplicatii sau moduri de licentiere a software-urilor, cum ar fi cele Open-Source, care reduc foarte mult, la randul lor costurile de implementare si intretinere, si au un efect aproape la fel de mare ca si in cazul aplicatiilor pre-platite.

Relatii Publice VFS
Tel.: 0365-439.817
Tel.: 0771-423.703
www.vfs.ro
[email protected]
[email protected]

[email protected]
http://www.vfs.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.