„Management de proiect in context Tineret in Actiune”, 21-23 noiembrie 2009

0
anpcdefpApelul de participare la sesiunea de formare „Management de proiect in context Tineret in Actiune”, care se adreseaza exclusiv organizatiilor/grupurilor informale ale caror proiecte au  statutul de aprobat sau lista de rezerva la runda 1 septembrie 2009.

Aceasta sesiune de formare  se va organiza in Bucuresti, in  perioada 21-23 noiembrie 2009, la sediul A.N.P.C.D.E.F.P, din Calea Serban Voda nr.133 Central Bussiness Park), sector 4.

Obiectivele acestui training sunt:
– asigurarea unei implementari de calitate a proiectelor finantate in context Tineret in Actiune
– constientizarea importantei comunicarii cu toti actorii cheie implicati in proiect
-cunoasterea si intelegerea celor mai importante aspecte legate de raportare (tehnica si financiara).

In cadrul acestei sesiuni de formare de management de proiect vor fi inserate si importante aspecte legate de contractul pe care viitorii beneficiari il vor  semna cu Agentia Nationala. Astfel, este recomandata prezenta responsabilului de proiect sau a reprezentantului legal /financiar al organizatiei. Daca din motive obiective aceasta persoana nu poate fi  prezenta, ar fi utila participarea unui membru al echipei de proiect direct implicat in proiectul finantat.

Participarea la aceasta intalnire este foarte importanta. Pentru o buna colaborare si desfasurarea in conditii optime,  organizatiile invitate pot trimite doar o singura persoana per proiect aprobat care sa reprezinte organizatia la aceasta sesiune de formare.

Cazarea (in camere duble) si masa vor fi suportate de catre A.N.P.C.D.E.F.P., pe toata durata desfasurarii sesiunii de formare, incepand cu seara zilei de 20 noiembrie (vineri) pana maxim in dimineata zilei de 23 noiembrie inclusiv.

Pentru cei care vin din afara Bucurestiului transportul (dus-intors) va fi suportat integral de catre A.N.P.C.D.E.F.P. in regim de decont (pot fi decontate bilete de tren cls a II-a, autocar, microbuz; pentru cei care vin cu masina personala se va deconta in limita a 7.5 litri / 100 km inmultit cu pretul combustibilului pe baza bonurilor de benzina).

Agentia Nationala isi rezerva dreptul de a nu rambursa cheltuielile de transport pentru acei participanti selectati care nu participa integral la toate activitatile sesiunii de formare.

Va rugam sa ne confirmati participarea dumneavoastra la aceasta intalnire la urmatoarea adresa [email protected] pana cel tarziu vineri, 13 noiembrie 2009.

Avem nevoie de aceasta confirmare din partea tuturor celor care vor veni (inclusiv cei din Bucuresti, sau cei care nu au nevoie de cazare) pentru a putea face toate aranjamentele logistice in timp util.

In confirmare va rugam sa mentionati urmatoarele aspecte (pentru fiecare participant in parte):

Organizatia:
– Proiectul/proiectele reprezentat/e (numar referinta / titlu):
– Numele reprezentantului care va participa la sesiunea de formare:
– Calitatea /functia  participantului in contextul proiecului/proiectelor:

Aveti nevoie de cazare: DA – NU

Daca DA, va rugam sa ne precizati perioada in care aveti nevoie de cazare pentru fiecare participant in parte, prin specificarea DATEI de SOSIRE, a DATEI de PLECARE si a numarului de nopti de cazare (ex: intrare pe 20 noiembrie – iesire pe 24 noiembrie, 4 nopti cazare).

Nevoi speciale – va rugam sa specificati:

Va rugam pentru confirmari folositi exclusiv formatul de mai sus (toate informatiile solicitate mai sus) si adresa de email specificata!!!

In scurt timp vom reveni cu informatii suplimentare si ceva mai detaliate.

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la adresa: [email protected] (021 201 07 63)sau [email protected] (021 201 07 59)

Pentru locatia exacta vezi aici.

Contact:
Miruna Covaci
Ofiter de Comunicare Tineret in Actiune
Responsabil Eurodesk
Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale
E-mail:[email protected]
E-mail:[email protected]
Phone:+40 21 201.07.63
Fax:+40 21 312. 16. 82
Web: www.anpcdefp.ro
Web: www.eurodesk.eu

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.