LIDEEA – furnizor de training recunoscut de Institute of Leadership and Management din Marea Britanie

0

lideeaSchimbarile si instabilitatea economica din ultimii ani au generat o crestere a competitivitatii pe pietele nationale si internationale. In dorinta de a fi bine pregatiti si de a face fata cu succes concurentei, liderii au fost incurajati sa se perfectioneze, urmand cursuri la cele mai inalte standarde. Institute of Leadership and Management (ILM) ofera cele mai bune solutii in domeniul leadership-ului si managementului, fiind cea mai importanta organizatie in Europa.

LIDEEA a obtinut recent recunoasterea din partea Institute of Leadership and Management a statutului de furnizor recunoscut (Recognised Provider) si va incepe furnizarea de programe acreditate de ILM in Februarie 2013.

Aderand la cea mai mare organizatie din Europa pe sectorul de training in leadership si management, cu o retea globala de peste 2.000 de centre acreditate, LIDEEA va oferi in Romania programe cu certificari ILM in limba romana si engleza. Pentru inceput lansam pe piata programele: „Management de Proiect” („Project Management”), „Leadership si Management pentru inalta Performanta” („Leadership and Management for High Performance”), „Managementul Inovarii la Locul de Munca” („Managing Innovation at the Workplace”), „Managementul Proceselor de invatare” („Managing Learning Processes”).

Liliana Lucaciu – Managing Director LIDEEA precizeaza: „Am trecut printr-un proces de aprobare riguros pentru a obtine statutul nostru de furnizor recunoscut ILM si suntem incantati de faptul ca vom furniza programe cu certificare ILM. Programele noastre se adreseaza atat persoanelor, cat si firmelor din Romania. Asteptam cu nerabdare sa uram bun venit primilor nostri cursanti ILM in luna februarie 2013.

Avem convingerea ca aceste programe merita atentie si preocupare, atat pentru valoarea recunoasterii competentelor la nivel european, cat si prin invatarea efectiva, fiind focalizate pe rezultate. Fiecare participant este incurajat, indrumat si monitorizat pentru a invata sa faca lucruri noi, sa faca mai bine ceea ce lucreaza in prezent sau sa isi valorifice potentialul creativ. Programele imbina optim procesele la nivel de individ cu cele la nivel de echipa si organizatie. Acestea sunt lucrurile care conduc la obtinerea unui job mai bine platit in tara sau in strainatate, la satisfactie profesionala, dar si la cresterea performantelor prin oameni in cadrul firmelor.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0356.455.251; 0755.113.272; 0755.086.574 sau la adresa de e-mail: [email protected], persoana de contact dra. Dina Ursuta.

Despre LIDEEA

L&G Business Services SRL – operand sub marca LIDEEA™ este o companie privata romaneasca, care activeaza pe piata din anul 1998 si ofera servicii de consultanta si training in doua arii principale: (1) Organizare si Management, Managementul Resurselor Umane pentru organizatii din sectorul public si privat; (2) politici, programe si proiecte finantate de Uniunea Europeana.

LIDEEA este membru partener Investors in People – un standard britanic, devenit international, de performanta a organizatiilor prin oameni. Prin specialistul sau (Specialist Advisor), certificat Investors in People, LIDEEA asigura serviciile de consiliere si pregatire pentru recunoasterea internationala Investors in People, inclusiv asigurarea finantarii costului certificarii prin diverse programe de grant.

The Institute of Leadership & Management (ILM) este cea mai importanta organizatie in domeniul managementului la nivel european. ILM este partener in fiecare an cu peste 80.000 de persoane si organizatii pe care le ajuta in indeplinirea potentialului lor si in obtinerea succesului prin gama larga de solutii flexibile oferite in domeniul dezvoltarii leadership-ului si a managementului.

Toate produsele si serviciile ILM sunt rezultatele unei cercetari aprofundate si evaluate comparativ cu standardele celor mai bune practici, incepand de la industrie si continuand cu programele, cursurile, precum si serviciile si accesul oferit in calitate de membru la resursele de invatare de specialitate. Sprijinind o comunitate cu o crestere exponentiala de peste 30.000 de lideri si manageri practicieni, serviciile puse la dispozitia unui membru ILM sunt concepute pentru a oferi o dezvoltare profesionala continua de-a lungul fiecarei etape a carierei unui manager.

Bazandu-se pe o strategie de cercetare in profunzime a leadership-ului, ILM opereaza la nivel international, imbunatatind astfel abilitatile de leadership si management, cunostintele si rezultatele in toate sectoarele, de la finantele in cadrul organizatiilor si companiilor pana la fortele armate.

Institute of Leadership and Management (ILM) www.i-l-m.com.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.