Let’s get down to business!

0

businessEsti pasionat de antreprenoriat, ti-ai lansat o afacere sau iti doresti sa faci acest lucru in scurt timp?

Nu stii ce strategii sa adopti pentru a avea un business de succes in perioada de criza ?

Te preocupa gasirea unor noi surse de finantare pentru afacerea ta?

Atunci nu ai voie sa lipsesti de la  Good To Go, proiect national organizat de Business Club, club al asociatiei VIP,  ce ofera raspunsul intrebarilor tale si noi perspective de afaceri. Pentru ca la Good To Go descoperi aceste raspunsuri alaturi de personalitati de referinta .

In perioada 6-12 aprilie, in Bucuresti, vei avea parte de traininguri, seminarii si workshopuri sustinute de antreprenori si profesori de succes precum: : Mike Costache, (Country Manager Maserati Romania), Eric Kish (Senior Vicepresident Retail Rompetrol), Robert Luke (presedinte South Eastern Europe Private Equity Association), Yusaf Akbar (Associate Professor, CEU Business School), Eusediu Margasoiu ( Partner The Network), Valeriu Nistor (Partner Soar Management si Investitii), John Wirth (Adjunct Senior Lecturer, CEU Business School), Alexandru Almajeanu(Fondator metropotam.ro, urbee.ro), Vlad Stan (fondator SEED Money).

Pentru ca in mediul business nu sunt suficiente doar notiunile teoretice, noi ti-am pregatit  o simulare manageriala in care ai sansa de a-ti testa abilitatile de a conduce si a lua decizii, in conditii de presiune.

Daca ti-am starnit interesul, viziteaza site-ul www.goodtogo.ro.

Nu uita sa aplici pana pe 29 martie!

Let’s get down to business!

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.