Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc: 6-7 Septembrie 2007

0

3 septembrie 2007

Liderul stabileste standardele organizatiei/echipei. Liderul ii inspira pe cei care il urmeaza. Un lider formeaza la randu-i lideri si catalizeaza cresterea profesionala si personala a celor cu care lucreaza.

Cei interesati de acest eveniment sunt invitati pe 6 si 7 Septembrie la conferinta "Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc" sa afle ce, cum, cand, de ce, unde este nevoie de lideri si sa-si dea seama ca si ei pot fi LIDERI!

Vor fi doua zile active, de prezentari, intrebari si interactiune, in care se va incerca definirea conceptelor si gasirea aplicabilitatii lor pentru Romania.

In prima zi, Jim Bagnola, Senior Partner, The Leadership Group USA va argumenta, in trei sesiuni de training, ca "Leading is Everybody’s Business".

Subiecte: caracteristicile unui lider, diferentele dintre management si leadership, lider nascut/ lider format, moduri de a influenta fara a folosi autoritatea.

Pentru cea de-a doua zi, romani de succes, zi de zi lideri in organizatiile lor, vor face o analiza asupra perceptiei liderilor din Romania.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.