Leadership Academy, Predeal, 8 si 14 noiembrie

0
leadership_academyStiai ca toti antreprenorii de succes au avut cel putin o nereusita inainte de a lovi in cele din urma potul cel mare?

La Leadership Academy vei avea sansa sa inveti de la cei care au reusit si vei avea oportunitatea sa discuti cu lideri autentici romani despre punctele cheie din cariera lor. Vei avea parte de 5 zile, departe de biroul tau si vei avea sansa sa interactionezi cu alti 25 de tineri lideri profesionisti cu varste intre 25 si 35 de ani.

Intre 8 si 14 noiembrie la Predeal vei avea o experienta unica de leadership ce consta in traininguri, workshop-uri, impartasiri de bune practici, studii de caz, debate-uri si simulari de business.

Poti gasi online curricula temelor care vor fi dezbatute aici http://leadershipacademy.ro/index.php?page=curriculum

La Leadership Academy vei interactiona si vei avea ocazia sa inveti de la Dragos Dinu, exCEO, A&D Pharma si Partener, The Network; Alexandru Dobrescu, GM, Air France KLM; Calin Tatomir, CEO, Microsoft(TBC); Mihai Guran, GM, Dell Romania& Moldova; Cristian Oros, exGM, Abbott Lab; Daniel Bichis, Trainer si Coach, Competent Consulting; Rares Manolescu, Senior Trainer, Human Invest; Paul Markovits, International Marketer; Eusediu Margasoiu, Managing Partner, The Network; Andreea Ionescu, Retail Marketing Manager, Sensiblu; Luiza Banyai, HR Director, Smartree; Cristina Dragomirescu, Consultant CSR.

Beneficiile tale in urma participarii la Leadership Academy.
– Intelegi, recunosti si cultivi adevaratele calitati de leadership in tine si in cei din jurul tau;
– Ramai competitiv cand intampini situatii si responsabilitati noi;
– Conduci politicile organizationale si construiesti relatii care sa te ajute sa iti atingi obiectivele profesionale si personale;
– Dai si primesti feedback intr-un mod elegant;
– Conduci eficient in situatii conflictuale;
– Creezi un echilibru intre stilul tau personal de leadership si cerintele organizatiei, fara insa a face compromisuri;
– Creezi oportunitati de reflectie personala intre responsabilitatile de zi cu zi si crizele de management;
– Identifici si dezvolti o noua clasa de lideri de mare potential in cadrul organizatiei

Gasesti informatii in timp online despre Leadership Academy, agenda la zi si lista invitatilor confirmati online la www.leadershipacademy.ro sau poti sa ne suni la 021/3110946.

Pentru a rezerva locul tau la Leadership Academy te rugam sa te accesezi http://leadershipacademy.ro/index.php?page=inregistrari, sa ne trimti un email la [email protected]. Special pentru membrii comunitatii Antreprenor a Fundatiei LEADERS se aplica un discount de 10EUR, astfel costul pachetului de acces este de 554 EUR. Pachetul include cazare all inclusive la hotelul Ski& Sky, Predeal, trainingul si materialele de training.

Contact:
Adelina Maria
Program Director Leadership School& Academy
LEADERS Romania
E-mail: [email protected]
Telefon: 021/3110946

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.