Leaders Awards isi desemneaza castigatorii

0

5 decembrie 2007

Bucuresti, 04 Decembrie 2007 – Pe 6 Decembrie, la Bucuresti, LEADERS Awards-eveniment conceput de Fundatia LEADERS Romania- va desemna castigatorii din randul nominalizatilor de la cele 5 sectiuni: Cel mai inovativ antreprenor, Cel mai bun manager, Cel mai implicat voluntar, Lider in mediul de afaceri, Liderul de pretutindeni.

Ajunse la a saptea editie, Premiile LEADERS isi propun sa identifice, sa promoveze si sa sustina tinerii lideri care fac o diferenta in societate si sa multiplice initiativele lor in cat mai multe locatii si arii de activitate. Premiile LEADERS se ofera anual, exclusiv pe baza meritelor personale si profesionale, tinerilor care au dovedit interes si initiativa in rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatea in care traiesc, drept recunoastere a valorii lor. De aceea in evaluare acestora sunt importante criterii precum: grad de inovare, grad de implicare, actiuni rapide si coerente.

Aplicatiile candidatilor, care s-au inscris prin recomdare pe web site-ul evenimentului, au fost analizate de un juriu de profesionisti. Anul acesta, juriul ii are in componenta pe : Monica Anita, Marketing Specialist, TNT Romania, Mihaela Forgaciu, Specialist in HR ,Iuliana Klebleev, Marketing Manager, CCIR ,Catalin Ionescu, Chairman & CEO, CODECS , Catalin Buciumeanu, Administratia Prezidentiala, Aurelian Moraru, Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale ,Vasile Paun, Fondator si Director Executiv, intelliCompetitiv, Petru Pacuraru, Managing Partner, HPDI.

Gala LEADERS Awards 2007 se va desfasura in sala de conferinta UzinExport (Bdul Iancu de Hunedoara nr.8, sector 1), incepand cu ora 15:30. Accesul se face pe baza de invitatie, iar pentru a confirma prezenta va rugam sa trimiteti un email la [email protected] sau telefonic la 021/3110946.

Premiile constau in pachete educationale oferite de CODECS si HPDI. Leaders Awards 2007 este un eveminent sustinut de ROLAND GAREIS CONSULTING.

LEADERS Romania este devotata formarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trăi in societatea pe care chiar ei o construiesc.

Anca-Maria Calugaritoiu
PR Responsible
LEADERS Romania
Email: [email protected]
Telefon: 021/3110946
Web-site: www.leadersawards.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 5 decembrie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.