LEADERS Academy 3

0
leadersVino la LEADERS Academy pentru a invata prin educatie experientiala cum sa fii un lider eficient!

Timp de 6 zile vei invata prin educatie experientiala unica in Romania cum sa iti cunosti si sa iti depasesti limitele, cum sa porti coversatii eficiente, cum sa iti motivezi oamenii si cum sa formezi si sa conduci echipe de succes. Programul este dezvoltat in jurul a trei concepte cheie: autocunoastere, comunicare si echipa. In plus urmareste si doua elemente importante pentru majoritatea managerilor si antreprenorilor la inceput de drum: managementul conflictului si construirea de relatii.

Autocunoastere prin activitati de supravietuire;

Comunicare prin teatru;

Lucru in echipa prin activitati de nautica.

Programul se incheie cu o simulare de afaceri coordonata de antreprenori romani de succes si menita sa-ti  testeze abilitatile de leadership pe care le-ai deprins in timpul saptamanii.

La LEADERS Academy leadershipul nu este doar un concept de studiat, ci o colectie de situatii practice, fiecare menite sa iti dea ocazia sa iti dezvolti comportamente de lider si coechipier. Aici deprinzi abilitati de lider pe care le vei purta cu tine tot restul vietii.

… si experienta LEADERS Academy nu se opreste la sfarsitul celor 6 zile. La sfarsitul programului te vom ajuta sa concepi un plan de actiune si un set de obiective personale si profesionale, iar apoi, te vom sprijini sa le indeplinesti prin intermediul sesiunilor de follow-up si a intalnirilor lunare de mentoring.

Inscriere

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.