Lanseaza-ti propria afacere in 54 de ore la Startup Weekend Iasi!

0

startup weekend iasi 2014Dupa o prima editie foarte reusita in noiembrie anul trecut, in perioada 16 – 18 mai va avea loc a doua editie Startup Weekend Iasi la Sala Verdi – Congress Hall din incinta complexului Palas. Startup Weekend Iasi este locul unde programatori, web-designeri, oameni de marketing si antreprenori se intalnesc, pun bazele unor echipe si lucreaza impreuna pe tot parcursul weekend-ului pentru a lansa un startup in doar 54 de ore. Practic la Startup Weekend poti veni cu o idee de afacere si pleci acasa cu ideea implementata.

Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare pentru participanti, ei vor fi ghidati de antreprenori cu experienta care au lansat pana acum afaceri online de succes: Calin Biris (digital director Loopa, fost director de marketing Trilulilu si Zonga), Razvan Girmacea (fondator Monitor Backlinks), Peter Kruger (Startupbootcamp Roma), Guido Giordano (Working Capital IT accelerator), Lioredana Ciofu (Senior Legal Research Analyst -PRACK Law Firm Ohio), Anna Heijker (Communications Specialist), Marius Lupu (manager la Continental Automotive), Andrei Avadanei (CEO la Cyber Security Research Center Romania, fondator DefCamp), Adrian Mironescu (brand identity designer), Evgenios Skitsanos (CEO la Skitsanos Inc), Stefan Iancu (IT si Product Management la Smart2Pay), Balasundaram Lavan (Fondator si Director la Pace4Life ), Lorenzo Barbantini Scanni (Marketing Executive cu 20 de ani de experienta).

Startup Weekend Iasi va incepe vineri seara pe 16 mai, cand vor fi prezentate ideile de afaceri ale participantilor, apoi cei prezenti in sala vor vota cele mai bune idei iar in jurul acestora se vor alcatui echipe. Sambata si duminica, echipele vor lucra la ideile de afaceri, timp in care vor beneficia si de sfaturile antreprenorilor cu experienta. Duminica, evenimentul va culmina cu prezentari in fata juriului si a potentialilor investitori. Pentru ca toti participantii se se simta excelent, organizatorii le asigura tuturor 3 mese pe zi si cafea la discretie astfel incat participantii nu au de facut decat un singuru lucru: sa se concentreze la dezvoltarea propriului start-up.

„Am avut un weekend extraodinar. M-am inregistrat la Startup Weekend Iasi, ideea s-a calificat vineri seara, am format o echipa mica dar foarte faina alaturi de care am lucrat non-stop si am castigat locul 1 duminica! Experienta asta bate orice altceva!” povesteste Andrei Graunte team leaderul echipei care a castigat locul 1 la Startup Weekend Iasi in noiembrie 2013.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, accesati site-ul evenimentului: iasi.startupweekend.org

La Startup Weekend Iasi sunt asteptati toti cei care au idei de afaceri in domeniul online si vor sa le puna in practica: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vanzari.

Startup Weekend este un eveniment care a avut loc prima data in 2007 in orasul american Boulder iar de atunci a fost organizat in peste 300 de orase importante ale lumii printre care: Londra, New York, Paris, Amsterdam, Sydney

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.