Lansarea versiunilor in limbi straine ale editiei a IX-a a lucrarii Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2011

0
cnipmmrConsiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) si Institutul de Management si Marketing International Manager organizeaza vineri, 07 octombrie 2011, orele 09:45, la Hotelul Howard Johnson (Calea Dorobantilor, nr. 5-7, Bucuresti) lansarea versiunilor in limba engleza, in limba franceza si in limba italiana ale „Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2011„, editia a IX-a.

Evenimentul este inclus in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor 2011, campanie coordonata de Comisia Europeana, care promoveaza intreprenoriatul european, aliniindu-se pachetului de masuri Un Small Business Act pentru pentru Europa.

Partenerii evenimentului sunt Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Confindustria Romania si S.C. LuxelAcalis S.R.L. Bistrita.

Partenerii media ai evenimentului sunt urmatorii: Agentia Nationala de Presa Agerpres, Anunt Exclusiv, Apulum 94, Avocatnet.ro, Banknews.ro, Bursa, Business24.ro, Business Adviser, Business Point, Bursa, Business Woman, Calendarevenimente.ro, Centruldepresa.ro, Clubafaceri.ro, Comunicatemedia.ro, Comunicatedepresa.ro, Curierul National, Economistul, Ecomunicate.ro, Efin.ro, Finantare.ro, Gazeta de Sud, IMMromania.ro, Manager.ro, Market Watch, Media Bloc, Nastratin, Newschannel.ro, Smartfinancial.ro, Spin Media, Wallstreet.ro, Ziare.com, webPR.ro, Hotnews.ro, Euractiv.ro.

Lucrarea a fost realizata de un colectiv de specialisti si reprezinta cea mai cuprinzatoare si aprofundata analiza a situatiei IMM-urilor din Romania, a fenomenului intreprenorial, a performantelor si problematicii IMM-urilor, fiind un titlu de referinta in literatura de specialitate, atat in Romania cat si la nivelul Uniunii Europene.

Carta Alba a IMM-urilor din Romania” – editia 2011, se constituie atat ca o radiografie a starii evolutive a IMM-urilor din Romania, cat si a contextului socio-economic in care acestea isi desfasoara activitatea, surprinzand totodata si efectele crizei economice asupra acestui sector, la nivelul anului 2011.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.