Lansarea revistei electronice EconomiaOnline.ro

0

A fost lansat primul numar al revistei electronice EconomiaOnline.ro, o comunitate de autori care impartasesc din experienta si cunostintele proprii cu privire la teme economice. Revista isi propune sa aiba frecventa de aparitie lunara.

EconomiaOnline.ro este un proiect indraznet promovat de un grup de economisti, istorici, sociologi, specialisti in drept, administratie publica, antreprenori, proiect care isi propune sa devina o Agora a ideilor cu privire la mersul societatii actuale si al schimbarilor ce urmeaza!” (Bogdan Capraru, Editor sef EconomiaOnline.ro).

Revista incurajeaza dezbaterile si promovarea culturii economice ca mijloc de dezvoltare economica si sociala. Astfel, prin intermediul unei game diverse de informatii (editoriale, eseuri, puncte de vedere, studii de caz si analize, interviuri, recenzii de carti de economie sau care dezbat si probleme economice, referate stiintifice), revista doreste sa ridice nivelul de informare si de intelegere a tuturor persoanelor interesate de acest domeniu.

EconomiaOnline.ro ofera posibilitatea tuturor expertilor, care pot adauga valoare dezbaterilor economice din Romania, sa contribuie la acest proiect cu articole, eseuri, experiente proprii.

Va invitam sa vizitati site-ul EconomiaOnline.ro si sa ne trimiteti feedback-ul cu privire la acest proiect.

Persoana de contact:
Bogdan Capraru – editor sef EconomiaOnline.ro
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.