Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2009

0
cnipmmrConsiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Ministerul intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri (MIMMCMA) lanseaza marti, 14 iulie 2009, incepand cu orele 10:30, la Clubul Diplomatic Bucuresti, editia a saptea a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania.

In contextul crizei actuale, editia din 2009 a Cartei Albe a IMM-urilor prezinta o importanta aparte in investigarea evolutiei si perspectivelor fenomenului intreprenorial in Romania si in descifrarea perspectivelor evolutiei sectorului de IMM-uri.

In mod deosebit dorim sa relevam abordarea in premiera in cadrul lucrarii a doua noi categorii de probleme majore:
– perceperea fenomenului crizei de catre intreprinzatorii din Romania
– caracterizarea intreprinzatorilor din Romania.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Club Afaceri, Comunicatedepresa.ro, Curierul national, EurActiv, Ghiseul bancar, Gazeta de Sud, Hotnews, InfoEconomic, NewsIn, NewsChannel, Top Business, Portalul de solutii si servicii pentru IMM-uri – www.immromania.ro, revista IMMROMANIA.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) este o confederatie patronala reprezentativa la nivel national pentru IMM-uri, non-guvernamentala, apolitica si non profit. CNIPMMR participa la toate structurile de dialog social tripartit la nivel national si local, precum si la negocierea contractului colectiv de munca unic la nivel national si desfasoara activitati deosebit de importante pentru sustinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscuta ca organizatie de utilitate publica.

La nivel international, CNIPMMR este membru in Uniunea Europeana a Artizanatului si a IMM-urilor (UEAPME), in Asociatia Mondiala pentru IMM-uri (WASME), in Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, in Consiliul European pentru intreprinderi Mici (ECSB) si participa la dialogul social european (avand un reprezentant in cadrul Comitetului Economic si Social European), precum si la activitatea Grupului de experti FP7 si in cadrul Enterprise Policy Group – Business Chamber.

Mai multe detalii: http://www.immromania.ro/evenimente/eveniment.php?id=240.

CNIPMMR
Tel: 021 312 68 93
Fax: 021 312 66 08
Web-site: www.cnipmmr.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.