Lansare www.plandeafacere.ro

0

20 aprilie 2006
Ai initiativa? Iti place sa-ti asumi riscuri in viata profesionala? Ai gasit o idee de afacere viabila?Atunci DA, esti un intreprinzator. Pentru tine exista incepand cu data de 20 aprilie 2006 https://www.plandeafacere.ro/, un instrument util pentru afaceri si o comunitate pentru toti intreprinzatorii din Romania.

Esti un intreprinzator? Ai nevoie de un plan de afacere.

Iasi, 18 aprilie 2006

Ai initiativa? Iti place sa-ti asumi riscuri in viata profesionala? Ai gasit o idee de afacere viabila?
Atunci DA, esti un intreprinzator. Pentru tine exista incepand cu data de 20 aprilie 2006 www.plandeafacere.ro, un instrument util pentru afaceri si o comunitate pentru toti intreprinzatorii din Romania.

Initiativa realizarii acestui website apartine firmei Kapital, broker de informatii specializat pe domeniul economic.
Dorinta autorilor este ca Plandeafacere.ro sa devina in curand:
– principala sursa de informare cu privire la realizarea unui plan de afaceri;
– un instrument practic utilizat de intreprinzatori in proiectarea si gestionarea afacerilor;
– principalul loc virtual de intalnire pentru intreprinzatorii din Romania.

Astfel, Plandeafacere.ro ofera utilizatorilor sai un ghid gratuit de realizare a unui plan de afaceri, modele concrete de planuri de afaceri, stiri din domeniul antreprenoriatului in afaceri.

Plandeafacere.ro reprezinta un instrument util pentru cei care toti cei care au gasit o idee de afacere viabila si sunt in stadiul de analizare, de planificare a afacerii sau de obtinere a resurselor financiare necesare, precum si pentru cei care ofera suport ideilor de afaceri prin serviciile de consultanta prestate.

Despre Kapital

Kapital este o companie de brokeraj informational specializata pe domeniul economic. Dintre proiectele web realizate, cel mai cunoscut este website-ul Finantare.ro – „Portalul surselor de finantare” – cea mai completa sursa de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.