Lansare la Iasi: Caile persuasiunii in negociere de Stefan Alexandrescu. Invitati speciali: Stefan Prutianu, Marius Alexa, Bianca Roxana Ionel

0

Am deosebita placere de a va invita, pe cei care veti fi in Iasi miercuri 16 ianuarie, la lansarea volumului „Caile persuasiunii in negociere”, pe care l-am publicat luna trecuta la editura Creative Vision Publishing International.

Sunt unele carti care iti deschid ochii si te invata cum functioneaza mintile oamenilor. Ceea ce invatam din ele are potentialul de a ne schimba viata. Am scris aceasta carte cu gandul la cartea pe care mi-as fi dorit sa o citesc (dar nu am gasit-o), ca profesionist in formare, acum 10 ani, pentru a intelege cum sa conving clientii si sa-mi vand ideile.

Imi doresc ca acest ghid sa ajunga nelipsit de pe biroul si din biblioteca oricarui tanar in curs de specializare si ii salut cu entuziasm pe toti cei care, in cautarile lor, au ajuns la acest volum. Fie ca strategia cuprinsa in el sa va inspire, asa cum si eu am fost inspirat de mentorul meu in negociere: Stefan Prutianu, caruia cu recunostinta si plecaciune ii dedic aceasta carte.

Lansarea se va realiza in libaria „Tafrali”, care apartine Sedcom Libris. Libraria se gaseste in corpul A al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (cum intrati, mergeti la dreapta tot inainte si libraria e in capatul holului, pe dreapta). Cartile se gasesc deja in 5 din librariile Sedcom Libris din Iasi (Tafrali, Casa Cartii, Junimea, Iulius Mall, corpul B al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”).

La eveniment vor lua cuvantul: prof. univ. dr. ec. Stefan Prutianu, ec. drd. Marius Alexa si ec. Bianca Roxana Ionel.

Va invit de la ora 17 sa luati parte la un eveniment cultural si de business care sa va deschida noi drumuri in 2013!

CEI CARE CUMPARA CARTEA LA LANSARE VOR PRIMI SI UN AUTOGRAF DIN PARTEA AUTORULUI.

Atentie! Primul tiraj al cartii este in curs de epuizare. Voi face tot posibilul ca la lansare sa fie suficiente carti pentru toata lumea. Pentru a fi sigur(a) ca veti avea un exemplar, puteti sa va rezervati unul la adresa [email protected] sau la telefon 0754 534 929. Il veti avea pregatit la lansare, cu un autograf din partea autorului!

Va rog sa transmiteti tututor celor interesati sa participe la acest eveniment de marca!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.