La Afaceri.ro, Black Friday se sarbatoreste de doua ori: inca 3 zile de reduceri speciale din partea organizatorilor Conferintei New Business Story – Afaceri.ro Bucuresti

0

Banner 250x250 Conferinta New Business Story - Afaceri.ro BucurestiVesti bune pentru intreprinzatorii care nu s-au inscris inca la Conferinta New Business Story – Afaceri.ro Bucuresti. Organizatorii, Arhipelago, The Orchard si APEC, anunta inca 3 zile de discounturi speciale de 55%, in perioada 28-30 noiembrie. Astfel, in loc de 329 RON, persoanele care se vor inscrie la eveniment incepand de vineri pana duminica vor plati doar 149 RON.

Orice poveste de business incepe cu A fost odata ca niciodata… Doar ca, in afaceri, drumul pana la succes implica perseverenta, capital, strategie, oameni, promovare: o intreaga serie de provocari, carora numai un erou din poveste stie sa le faca fata. Sau un om de business… De aceea a fost creat conceptul Conferintei New Business Story: un eveniment presarat cu business storytelling, know how sharing si networking; un eveniment care vine cu o abordare fresh, propunand un mix de teme care ofera o perspectiva completa asupra etapelor esentiale ale unei afaceri.

Printre surprizele pregatite se numara invitatii internationali de seama: Filipe Carrera – speaker si trainer international, care va sustine un speech pe subiectul Inner Leadership – How to make dreams happen si Michael Pronk – Business Development Manager Europa,  Beijing 1421 Business Consulting Group, al carui prezentare va avea ca tema A learning life story about the wonderful world of starting a business in China. La acestea se adauga prezenta celebrei companii Google Romania, care va sustine un workshop numit (New) Tools.

Persoanele care se inregistreaza prin completarea formularului disponibil aici – http://www.afaceri.ro/inscrieri-bucuresti/ – in weekendul de Black Friday (28-30 noiembrie), vor achita o taxa promotionala redusa cu 55%, respectiv 149 RON. Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-bucuresti-2014/.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul partenerilor: Acces Project Investments, Project Management Solution, UIL Casa, DBH Group, Autonom Rent a Car, Exonia, Teatrul Elisabeta, Vismark, Risco, Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania, JCI Bucuresti, MiciProducatori, AgroInteligenta, Economic Zoom, Business Woman, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, EconomiaOnline.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.