Junior Chamber International Cluj va derula a doua editie a programului de mentorat Tineri Antreprenori

0
Programul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani ce au in plan infiintarea unei firme in maximum 6 luni de la participarea la program sau care au infiintat deja o firma cu maximum 6 luni de activitate pana la data inceperii programului si care simt ca au nevoie de know-how-ul unor antreprenori cu experienta practica indelungata.

Programul se va bucura de implicarea a 20 de mentori, acestia fiind tineri antreprenori care au dezvoltat start-up-uri si care si-au exprimat dorinta de a impartasi din experienta lor de intreprinzatori in mediul de business romanesc.

Fiecarui mentee ii va fi asociat un mentor care il va implica in activitatile sale cotidiene, ii va ilustra strategia prin care a reusit sa construiasca si sa administreze compania pe care o conduce, permitand astfel mentee-ul sa observe direct mediul de business si procesele corespunzatoare acestuia.

Misiunea proiectului este de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului in randul tinerilor din Romania si de a-i sprijini pe acestia in initiativele lor, prin transfer de know-how, prin mentorat si prin training. In urma acestui proiect se va crea o retea activa de tineri antreprenori ce vor putea continua relatia de colaborare initiata in timpul programului.

Tineri Antreprenori
este un proiect organizat de JCI Cluj (www.jcicluj.ro) in colaborare cu partenerii nostri: Cluj City Center, Clubul intreprinzatorului Roman, PR patrat, Avocado, Dombri Strategic online solutions, Cabinet de avocatura Tudor Nicolaie Birlea.

Prezenta la program este gratuita si sustinuta de munca mai multor voluntari din organizatiile partenere. Cele mai bune proiecte si idei de business vor fi premiate de catre posibili finantatori. Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul http://cluj.tineriantreprenori.ro.

Va asteptam in data de 11 noiembrie ora 18 la ceremonia de deschidere in Cluj City Center si, respectiv, 9 decembrie ora 18.00 la ceremonia finala in Cluj City Center.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau informatie suplimentara.

Manager de proiect Marius Bud
0040 744 11 61 30
Junior Chamber International

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.