Jumatate dintre manageri muncesc peste program

0

30  noiembrie 2006

Aproape un manager din doi munceste zilnic peste programul normal de lucru si peste 50% dintre manageri considera ca angajatii care muncesc peste program sunt mai apreciati de conducere, informeaza un studiu realizat de Centrul de Parteneriat pentru Egalitate.

Cel putin un angajat din 2 munceste peste programul normal de lucru ca urmare a unor situatii urgente. Doar 6,47% dintre angajatii care muncesc peste program se afla in aceasta situatie pentru ca au prea multe responsabilitati pentru postul pe care il ocupa.
Aproape un manager din 2 munceste zilnic peste programul normal de lucru. Aproape 70% dintre manageri muncesc zilnic sau de 2-3 ori pe saptamana peste programul normal de lucru. Aproape 40% dintre manageri muncesc peste program din cauza unui management defectuos al timpului, sarcinilor si coordonarii departamentelor.

Peste 50% dintre manageri considera ca un angajat care munceste peste program este mai apreciat de conducere. Peste 50% dintre manageri au dificultati in a-si lua 1-2 ore libere pentru a se ocupa de probleme familiale. Managerii, in mai mare masura decat angajatii, declara ca au dificultati in a-si lua ore libere pentru rezolvarea problemelor familiale, intr-o luna de lucru obisnuita.

Sursa: Banii Nostri, 29 noiembrie 2006

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.