Invitatie – prezentare program MBA

0
roland_gareis_nouExecutive Academy din cadrul WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT Viena si ROLAND GAREIS CONSULTING au inceput inscrierile pentru a treia grupa a programului Professional MBA „Project & Process Management”, care va incepe in mai 2010 in Bucuresti.

Programul cuprinde 25 de module: 15 de Business Fundamentals si 10 pentru specializare in managementul proiectelor si proceselor. Cursurile au loc in Bucuresti, o data pe luna, in week-end. Lectori internationali si nationali cu o bogata experienta academica si practica vor preda pe parcursul celor 18 luni de cursuri. 

La finalizarea programului, participantii vor primi diploma MBA din partea WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT Viena, diploma recunoscuta international.

Pentru informatii detaliate legate de structura, continutul si obiectivele programului Professional MBA precum si beneficiile pe care le ofera participantilor, va invitam la sesiunea de prezentare pm briefing – Professional MBA Project & Process Management in data de 25 noiembrie, ora 18.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, sala Celibidache.

Prezentarea va fi sustinuta de Dr. Violeta Simionescu si Simona Bonghez, consultanti RGC si lectori in cadrul programului PMBA.

Participarea la aceasta prezentare este gratuita. Inscrierea se poate face completand formularul disponibil aici.

Pentru detalii legate de programul MBA sau de sesiunea de prezentare pm briefing, o puteti contacta pe Iulia Stefanescu, Manager Program la [email protected], telefon 021.300.30.20.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.