Invitatie lansare de carte „Starea de sanatate a managementului din Romania” , 27 iunie 2012, 12.45, Hotel Pullman

0

In perioada 19-28 iunie 2012, la Hotel Pullman Bucuresti, in cadrul celei de a noua editii a Forumului Financiar organizat de Forum Invest, va avea loc o sesiune speciala privind modalitatile de crestere a atractivitatii mediului de afaceri, conditionate de prevederile Codului Fiscal.

Reuniunea, care va avea loc in data de 28 iunie 2012, incepand cu orele 09:30, (sala Viena) are un pronuntat caracter pragmatic si isi propune sa evidentieze principalele modalitati de crestere a atractivitatii mediului de afaceri, cu impact bugetar si fara impact bugetar.

Cu prilejul acestui eveniment, in data de 27 iunie 2012, incepand cu orele 12:45, (Sala New York ) va fi lansata lucrarea „Starea de sanatate a managementului din Romania”, editia a III-a, bazata pe intervievarea a peste 1100 manageri si intreprinzatori, prima carte de acest fel conceputa si elaborata sub auspiciile Societatii Academice de Management din Romania (SAMRO) si Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Avand in vedere toate aceste elemente de interes primordial pentru economia si managementul din Romania va invitam:
A. Sa participati la lansarea cartii „Starea de sanatate a managementului din Romania”.
B. Sa luati parte la sesiunea speciala in vederea prezentarii punctului dvs. de vedere si cunoasterii masurilor de relansare a economiei Romaniei prezentate de leaderii managementului academic, ai economiei autohtone si ai patronatelor si sindicatelor nationale, cu asistenta internationala.

Va rugam sa ne confirmati participarea dvs. la masa rotunda la telefon 021 3126893, fax: 021 3126608 sau e-mail [email protected], pana in data de 27.06.2012, orele 12:00.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.