Invitatie conferinta economica Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, Bacau, 20 mai 2009

0
btl_design_4_12995BTL Design va organiza la Bacau, la hotel Decebal, pe 20 mai, incepand cu ora 9.00, conferinta destinata intreprinzatorilor mici si mijlocii, cu titlul „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor. Finantarea si protejarea afacerii de efectele crizei”.

La aceasta conferinta, intreprinzatorii locali pot afla informatii utile pentru afacerea lor, si vor putea pune intrebari directe interlocutorilor lor de discutii. Acest an este un an cu un climat economic delicat, deci orice informatie poate ajuta firmele sa reziste pe timp de criza.

Accesul reprezentantilor IMM-urilor locale la conferinta este gratuit. Evenimentul se doreste a fi un forum de discutii intre cei care ofera solutii pentru IMM-uri, si beneficiarii acestor solutii.

Tema cuvantului de deschidere este „Accesarea fondurilor europene destinate dezvoltarii infrastructurii – conditie pentru dezvoltarea mediului economic. Cum ajuta autoritatile locale IMM-urile?” Invitat special este primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache.

Sesiunea 1 a conferintei va avea ca teme „Finantarea si protejarea afacerii. Solutii de eficientizare a activitatii si reducere a costurilor”.

In inceputul acestei plenare, Paul Diaconita, Data Sales Consultant, Vodafone Romania, va vorbi despre importanta comunicatiilor in orice afacere, indiferent de marimea acesteia, si va expune cum „Cu Vodafone poti profita de orice oportunitate”.

Reprezentanti ai bancilor comerciale vor expune apoi solutii financiare pentru IMM-uri.

Ion Radu -  Manager BTL Design, va vorbi despre „Protejarea tranzactiilor ce folosesc creditul comercial/Solutii oferite de Coface Romania”.

In incheierea primei plenare, Radu Bozocea, director la Ariana Marca inregistrata, va vorbi despre protejarea marcilor de comert.

Dupa o pauza de cafea, sesiunea 2, cu tema „Accesarea de finantari nerambursabile. Surse de finantari. Fiscalitate si impozitare”, va incepe cu prezentarea lui Adrian Anghel de la DGFP Bacau, despre „Norme metodologice aplicare impozit forfetar”.

Apoi, reprezentanti ai OTIMMC si FNGCIMM, precum si de la Ministerul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri, vor fi prezenti pentru a prezenta solutii pentru oamenii de afaceri.

Conferinta se va termina printr-o tombola pentru participanti cu premii surpriza oferite de catre sponsori si organizatori, si un dejun de afaceri.

Partenerii media ai conferintei sunt Business Standard, Money Express, Startups.ro, Smartfinancial, Smartbank, Finantare.ro, Club afaceri, NewsChannel, Ziarul de Bacau si Observator de Bacau.

Puteti sa gasiti orice alte detalii, ca si fotografii de la evenimentele trecute, la www.btldesign.ro. 

Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie: Gabriela Malcinschi, la telefon 0724229024, sau prin e-mail: [email protected].

Despre programul „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”

„Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” este un program marca BTL Design. Programul a fost initiat de BTL Design in 2006, avand ca intentie aducerea catre IMM-urile din intreaga tara a informatiilor de care au nevoie in contextul aderarii europene.

Conferintele au debutat in martie 2006, si isi propun ca in 4 ani sa parcurga cele 41 de judete ale Romaniei. Prima etapa a fost Bihor, pe 29 martie 2006. in 2006 au avut loc 10 etape ale acestor conferinte, in 2007 au fost 12 editii, iar in 2008 vor avea loc 26 de etape. Lucrarile conferintelor sunt structurate in doua plenare.

Prima se numeste „Solutii pentru eficientizarea afacerii. Solutii de transmisii de date cablu/wireless. Solutii comunicatii mobile si fixe. Solutii internet. Solutii de infrastructura pentru afaceri. Solutii de promovare. Solutii de pensii private. Solutii de resurse umane. Solutii de recuperare a creantelor”, si prezinta toata gama de solutii destinate IMM-urilor si care sunt necesare pentru dezvoltarea afacerii proprii. Sunt directii pe care intreprinzatorii le pot adopta pentru a le facilita munca, si in consecinta pentru a creste competitivitatea, ceea ce duce si la sporirea cifrei de afaceri.

Plenara a doua trateaza „Solutii financiare pentru dezvoltarea afacerii. Oferte de creditare, programe de finantare, oferte de finantare bancara pentru IMM-uri, finantare din fonduri structurale si de coeziune”. Aceasta cuprinde solutii oferite de banci specifice pentru sectorul IMM-urilor, precum si finantari europene, explicatii de la experti pentru accesarea finantarilor destinate acestui sector, detalii despre planul operational regional 2007-2013.

Accesul IMM-urilor la conferinta este gratuit, simpozioanele dorindu-se o platforma eficienta de comunicare intre providerii de solutii pentru IMM-uri (in oricare domeniu), si intreprinzatorii locali, cu care acestia pot veni in contact cu aceasta ocazie.

Partenerii BTL Design la organizarea acestor conferinte sunt firme mari, care concep si dezvolta solutii pentru IMM-uri. in decursul timpului, printre acesti parteneri putem enumera Vodafone, Orange, UPC, Romtelecom, CG&GC IT, Genesys, Siveco, Coface Romania, Credit Europe Bank, BCR, OTP Bank, BRD, Eximbank, Alpha Bank, Sodexho Pass, si altii.

Despre BTL Design

Din 2003 BTL Design este specializat in promovarea B2B si este unul dintre marii organizatori de evenimente de afaceri din tara.

Are de asemenea o oferta variata de servicii: publicitate „below the line”, publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila – administratie publica (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole).

Aria de activitate a societatii se extinde in functie de cerintele fiecarui client. BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.