Invitatie Business Networking

0
inteligentjobs.roIn contextul actual al crizei economice, cand afacerile tind sa stagneze sau chiar sa scada, trebuie gasite urgent solutii de remediere a situatiei: noi parteneri, colboratori, clienti.

Compania Intelligent HR Investment are deosebita placere de a va invita la o intalnire de Business Networking, in data de 21 Mai 2009.

In contextul actual al crizei economice, cand afacerile tind sa stagneze sau chiar sa scada, trebuie gasite urgent solutii de remediere a situatiei.

Noi consideram ca cea mai de pret avutie a unei companii o reprezinta oamenii, datorita capacitatii acestora de a relationa, de a crea legaturi intre diferite departamente si companii.
De aceea ne-am gandit sa formam legaturi intre companii in cadrul unei intalniri de afaceri, intalnire care ofera posibilitatea contactarii de noi parteneri, furnizori, distribuitori sau, de ce nu, clienti.

Vor fi prezenti reprezentanti de la diverse companii, din diverse domenii de activitate, in cautare de noi oportunitati de afaceri, atat pe termen scurt cat si lung.

In speranta ca am reusit sa va captam atentia si interesul de a lua parte la intalnire, asteptam confirmarea de participare.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie.

Contact:
Vigaru Ana-Maria,
Intelligent HR Investment
Telefon: 021-322 31 54
E-mail: [email protected]
Web-site: www.inteligentjobs.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.