Investitii sanatoase si certificarea competentelor prin cura de KNOWLEDGE MANAGEMENT

0

invitatieStimati Parteneri si Distinsi Colegi,

In conditiile actualelor probleme pe piata muncii, in special pentru largi categorii de consultanti din domeniul imobiliar, financiar-bancar si al consultantei de business in genere, avem placerea sa va semnalam oportunitatea exceptionala, valabila acum si pentru expertii in project management sau training din sectorul public sau privat de a urma specializarea si certificarea competentelor si abilitatilor lor prin sistemul girat la scara mondiala de prestigiosul International Knowledge Management Institute (www.kminstitute.org).

In acest sens, Knowledge Management Institute Romania (Knomacons), cu sprijinul EUROLINK-House of Europe, Alternative Sciences Association si al agentiei “ALERON. Training. Consulting. Outsourcing”, organizeaza la Bucuresti, in perioada 19-21 martie 2009, la sediul Centrului de Training ALERON, editia a II-a a “Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene”.

Aceasta reuniune face sa coincida sprijinul concret pentru beneficiarii potentiali de finantare europeana cu modulul special de formare si certificare drept “Knowledge Management Specialist”. Aceasta formare va fi coordonata personal de reprezentantul IKMI pentru Europa de Est, Dl Octavian SERBAN, MBA la George Town University;   Certified Knowledge Manager.

Numar maxim de locuri disponibile este de 25 de participanti, pe baza criteriului “primul venit-primul servit”, iar ca si conditii minime de eligibilitate: studii superioare finalizate (sau in an terminal); nivel cel putin mediu de cunoastere a limbii engleze; interes pentru procesul de implementare/gestionare a programelor de finantare cu fonduri UE, ajutoare de stat, alte programe internationale de sprijin.

Aceasta reuniune face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu plasat sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds”, coordonata de Fundatia EUROLINK-Casa Europei – “Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative” -, program sprijinit de “Asociatia de Stiinte Alternative din Romania” si “ALERON. Training. Consulting. Outsourcing”, precum si de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support-“EU-RO Clearing Funds”.

Pentru detalii complete privind agenda reuniunii, conditiile de inscriere si participare, cei interesati pot consulta siteul evenimentului sau contacta secretariatul Platformei “EU-RO Clearing Funds” la tel.-fax: 021.2304997 sau prin e-mail .

Sursa: Eurolink

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.