Intreprinzatorii ieseni sunt invitati intr-o Misiune economica de o zi la Chisinau

0

Misiune-Afaceri.ro-Chisinau-2014

Afaceri.ro propune intreprinzatorilor din regiune deplasarea intr-o Misiune economica de o zi in orasul Chisinau, care va avea loc pe data de 23 octombrie 2014. In cadrul acestui eveniment participantii vor avea ocazia sa viziteze Expozitiile Internationale „Moldagrotech” si „Farmer”, sa participe la conferinta de business Afaceri.ro si sa fie martori la lansarea unei carti de afaceri. Spre seara, misiunea se va incheia cu o vizita la Cramele Cricova.

Misiunea economica are loc intr-un moment oportun, succesul sau fiind favorizat de contextul actual de afaceri de peste Prut si de apropierea aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Astfel, odata cu dorinta antreprenorilor moldoveni de a-si internationaliza afacerile, acestia isi cauta parteneri romani de incredere, care sa le faciliteze accesul la piata europeana.

Pe langa posibilitatea de a afla informatii relevante privind mediul local de afaceri oferite de intreprinzatori si specialisti experimentati, antreprenorii prezenti vor avea oportunitatea sa participe la mai multe sesiuni de networking: una oficiala, in cadrul Conferintei Afaceri.ro si mai multe informale, cum ar fi in timpul vizitei la Cramele Cricova. Avand o istorie de peste 65 de ani, celebrele beciuri gazduiesc vinuri exceptionale de colectie, ce fac parte din patrimoniul national cultural al Republicii Moldova.

Prin cele 16 conferinte si misiuni economice nationale si internationale organizate doar anul acesta, programul de conferinte Afaceri.ro a reusit sa interconecteze antreprenori din intreg mediul de business, oferindu-le acestora oportunitatea de promovare, schimburi imediate de idei si viziuni si implicit dezvoltare.

Conferinta Afaceri.ro

Mai multe informatii despre Misiunea economica Afaceri.ro 2014 Chisinau, inclusiv programul complet si detalii despre speakeri pot fi gasite accesand website-ul http://www.afaceri.ro/misiune-economica-ro-chisinau-2014/. Inscrierea se poate face trimitand un e-mail pe adresa [email protected].

Expozitia Internationala Specializata „Moldagrotech” (http://ro.moldagrotech.moldexpo.md/) nu este doar unul dintre cele mai prestigioase evenimente care se organizeaza anual peste Prut, ci reprezinta principalul vector de dezvoltare a complexului agroindustrial al Republicii Moldova. Faptul ca Expozitia Internationala specializata pe tehnologii si produse de profil „Farmer” (http://ro.farmer.moldexpo.md/) se desfasoara in acelasi timp va face experianta cu atat mai interesanta pentru participanti. Anul trecut, cele doua targuri au avut un real succes, iar marturie stau cifrele inregistrate: 396 companii participante din 15 tari si 15.700 vizitatori.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.