International Institute of Business Analysis la Conferinta Finantare.ro

0
logo_finalInternational Institute of Business Analysis va fi Partener al Conferintei Finantare.ro, ce va avea loc pe 7 aprilie 2011, la Iasi.

International Institute of Business Analysis reprezinta o asociatie profesionala non-profit, care promoveaza urmatoarele obiective:
1. Crearea, mentinerea si dezvoltarea de standarde internationale pentru desfasurarea activitatii pe analiza de business
2. Certificarea practicienilor in analiza de business;
3. Promovarea si recunoasterea activitatii si profesiei desfasurate pe domeniul analizei de business.

Analiza de business ca definitie este disciplina care presupune identificarea nevoilor de business si determinarea solutiilor la problemele identificate. Solutiile la nevoile identificate presupun adesea o componenta de dezvoltare de sistem, insa pot sa insemne si imbunatatire de proces, schimbare organizationala sau planificare strategica si dezvoltare de politici.

Managementul de proiect este complementar cu analiza de business, in sensul ca Analiza de business, genereaza idei de proiect prin investigarea nevoii de business, obtine cerintele pentru solutiile propuse si le asigura satisfacerea si acceptarea pe parcursul dezvoltarii.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.