Interconectarea retelelor de consultanta, turism, tematica si constructii din Regiunea Nord Est

0
netimmIn data de 25.03.2011, la Iasi a avut loc Interconectarea retelelor de consultanta, turism, tematica si constructii din Regiunea Nord Est.

Intalnirea s-a desfasurat in cadrul proiectului NETIMM – „Crearea de retele de IMM-uri – modalitate inovativa de crestere a competitivitatii si adaptabilitatii IMM-urilor din Romania„, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

La eveniment au participat 90 de membri ai retelelor din regiunea Nord Est, reprezentanti ai CNIPMMR: dl. facilitator Ciprian Nicolescu, dna. facilitator Madalina Tala, dl. facilitator Nicolae Postavaru, dl facilitator Florin Anghel, dna coordonator Liliana Agheorghicesei, dna coordonator Monica Suchar, dna. Simona Colobanea, dl. coordonator Eugen Constantin, dl. coordonator Neculai Vitelaru, dna asistent Gabriela Ichim, dna asistent Stefania Agavriloaie si d-ra asistent Madalina Nicoleta Vitelaru.

Principalele subiecte abordate au fost: „Prezentarea retelelor din regiunea Nord Est” si „Interconectarea retelelor de consultanta, turism, tematica si constructii din Regiunea Nord Est„.

Tema privind prezentarea retelelor a fost expusa de catre facilitatorii si coordonatorii NETIMM responsabili de organizarea si monitorizarea retelelor din regiunea Nord Est.

A doua tema prezentata a fost „Interconectarea retelelor de consultanta, turism, tematica si constructii din Regiunea Nord Est„. In cadrul acestei teme s-au prezentat firmele din fiecare retea, s-au purtat discutii referitoare la posibilitatile viitoare de cooperare si reprezentantii firmelor membre ale retelelor si-au manifestat disponibilitatea ca activitatile retelelor sa continue si dupa terminarea finantarii, prin fonduri europene. 

Concluziile intalnirii au fost: membrii retelelor au fost interesati sa isi cunoasca colegii din celelalte retele, sa faca afaceri impreuna, sa scrie proiecte de finantare in cadrul retelelor si activitatea retelelor sa continue si dupa finalizarea finantarii din fonduri europene.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.