Intalnirea comuna a retelelor tematice „Angajarea, pregatirea si mentinerea personalului” din regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord Est si Nord Vest

0
netimmIn data de 11 martie 2011, in sala Carol Davila a Hotelului Capital Plaza din Bucuresti, a avut loc intalnirea comuna a retelelor tematice „Angajarea, pregatirea si mentinerea personalului” din regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord Est si Nord Vest.

Cele trei retele tematice au fost create in cadrul proiectului NETIMM – „Crearea de retele de IMM-uri – modalitate inovativa de crestere a competitivitatii si adaptabilitatii IMM-urilor din Romania”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

La evenimentul desfasurat in cadrul proiectului NETIMM au participat 60 de invitati, intre care s-a remarcat prezenta presedintelui CNIPMMR, prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu.

Participantii au avut ocazia de a face schimb de experienta si bune practici, de a cunoaste competitori sau de a descoperi noi oportunitati de afaceri in alte regiuni ale tarii, dar si de a discuta pe baza unor subiecte de interes actual cum ar fi modificarile din domeniul legislatiei muncii si fiscalitatii si despre problemele generate de aceste modificari cu care se confrunta intreprinzatorii.

In cadrul intalnirii comune a retelelor tematice NETIMM s-au evidentiat inca o data utilitatea „invatarii in retea”, importanta cunoasterii unor noi modalitati de gestionare si solutionare a problemelor direct din esecurile sau povestile de succes ale altor intreprinzatori si nevoia integrarii principiului cooperarii intre IMM-uri pentru valorificarea in comun a resurselor.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.