Intalnire Venture Mentoring pe 25 aprilie

0
Impreuna cu Ana Maria Andronic, Senior Associate la casa de avocatura Biris Goran, antreprenorii vor gasi solutiile la problemele juridice pe care afacerile lor le intampina.VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si on-line, anunta cea de-a doua intalnire din cadrul programului Venture Mentoring.

In fiecare luna, un mentor VentureConnect se intalneste cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina. Ana Maria Andronic, Senior Associate la casa de avocatura Biris Goran, va participa la cea de-a intalnire din seria Venture Mentoring programata pentru miercuri, 25 aprilie, incepand cu ora 13.30.Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si membru fondator al Fundatiei VentureConnect va sustine cea de-a doua intalnire din programul Venture Mentoring pe 25 aprilie. Proiect dezvoltat de Fundatia VentureConnect, Venture Mentoring are rolul de a sustine pe durata intregului an dezvoltarea comunitatii antreprenoriale prin identificarea unor solutii concrete si personalizate la problemele de business punctate de antreprenorii participanti.

Ana Maria Andronic este specialist in drepturi de proprietate intelectuala, cu o experienta de peste treisprezece ani in domeniul juridic, incepandu-si cariera ca judecator. Ana Maria este unul dintre putinii avocati din bransa sa care imbina armonios dreptul continental cu cel de common law, pe baza experientei juridice din Statele Unite ale Americii, avand drept de practica in Romania si in statul New York.

Astept cu interes urmatoarea intalnire Venture Mentoring deoarece imi doresc sa gasim raspunsuri concrete la intrebarile din domeniul juridic pe care antreprenorii le au, iar daca nelamuririle lor nu sunt in sfera mea de specialitate, sa ma asigur ca vor primi informatia cautata. Consider ca fiecare membru al boardului VentureConnect este recunoscut pentru experienta sa, fie ca este vorba de IT&C, software, e-commerce sau domeniul juridic, intalnirile Venture Mentoring fiind astfel o sursa de informare directa pentru participanti„, spune Ana Maria Andronic.

Intalnirea isi propune sa dezbata problemele juridice intampinate de afacerile din mediul IT&C, printre care: structurarea afacerii si pregatirea sa pentru o investitie, securizarea produsului sau a serviciului cu ajutorul drepturilor de proprietate intelectuala, inregistrarea unei marci sau brevetarea unui produs.

Intalnirea are loc pe 25 aprilie, incepand cu ora 13.30, inscrierile realizandu-se pe website-ul www.ventureconnect.ro la sectiunea evenimente.

Taxa de participare este de 100 RON + TVA.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.