Inscrie-te la Conferinta Afaceri.ro Piatra Neamt!

0

conferinta.afaceri.ro.neamtCamera de Comert si Industrie Neamt va invita sa participati la prima editie a Conferintei Afaceri.ro Piatra Neamt organizata la Central Plaza Hotel pe data de 15 noiembrie 2013, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Arhipelago si Asociatia pentru Economia Cunoasterii.

Tema conferintei va fi „Oportunitatile de crestere sustenabila a zonei Piatra Neamt, instrumente de dezvoltare a afacerilor, surse de finantare, bune practici, clustere si responsabilitate sociala.”

Acest eveniment se doreste a fi anual, reunind  peste 150 de participanti,  specialisti in antreprenoriat, oameni de afaceri, profesionisti cu experienta, care vor vorbi despre cum au reusit sa initieze proiecte de succes cu produse si servicii «fabricate in Romania» si «fabricate in Neamt».

Va invitam sa cunoasteti speakerii si agenda evenimentului accesand link-ul urmator: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-piatra-neamt-2013/

Ne-am simti onorati daca ati accepta sa fiti alaturi de noi! Pentru a participa la Conferinta Afaceri.ro va puteti inscrie AICI sau sa ne confirmati pe mail la adresa [email protected] sau telefonic 0233/216.663, 0724/209.141.

Persoane de contact: Ana Ciobanu si Antonela Zaharia. Accesul la conferinta este gratuit, in limita locurilor disponibile!

Va asteptam cu drag la Conferinta Afaceri.ro Piatra Neamt!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.