Informatii pentru IMM-uri la SolePAD Cluj-Napoca

0

22 noiembrie 2007

Vineri, 23 noiembrie 2007, ora 9.30, Agora Media invita oamenii de afaceri din judetele Cluj si Alba la Cluj-Napoca, pentru a participa la cea de-a 26-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). A treia editie SolePAD Cluj va avea loc in sala Madrigal, a Hotelului Belvedere din localitate.

In deschidere sunt invitati sa ia cuvantul Calin Platon, Prefectul Judetului Cluj, Sandor Kerekes, Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj si Nicolae Beuran, Consilier Camera de Comert si Industrie Cluj.

Mediul de afaceri din Romania asimileaza foarte putine solutii de scadere a costurilor. Mai mult decat atat, din cauza lipsei de informare, o mare parte dintre fondurile europene destinate cresterii competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii raman nealocate in fiecare an. Programul SolePAD Cluj va incerca sa faciliteze accesul la aceste informatii, imbinand prezentarile dedicate solutiilor IT&C de eficientizare a costurilor cu date relevante privind accesarea fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana.

Agenda conferintei va fi deschisa de Alexandru Cristian, SOHO and SME Proposition Manager in cadrul Orange Romania, care va vorbi despre "Solutiile de comunicare eficienta pentru afaceri", dezvoltate de Orange la cererea clientilor sai. In continuare, Bogdan Sima, Business Development Consultant SME Market in cadrul S&T Romania, va incerca sa demonstreze ca S&T este un "furnizor si partener pentru succesul clientilor sai". Siveco Romania va participa la SolePAD cu prezentarea "Fonduri Structurale POS CCE – Solutii SIVECO Romania", sustinuta de Vasile Listes, Director punct de lucru Cluj. Urmatoarea prezentare, axata pe informatii din domeniul ERP, este cea a lui Adrian Lupau, Sales Manager in cadrul Sysgenic Group. Detalii de ultima ora privind "Fondurile structurale in domeniul TIC 2007 – 2013" vor fi oferite in prezentarea sustinuta de Adrian Susac, Expert in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Cea de a doua parte a evenimentului va incepe cu prezentarea sustinuta de serban Zirnovan, Dell Enterprise Business Manager for Bulgaria and Romania, care va vorbi despre "Solutiile Dell pentru IMM-urile din Romania". Apoi, Ovidiu Teodorescu, Senior Product Manager va prezenta  "Solutiile de afaceri pentru IMM-uri" oferite de Brinel. "Solutia Aplix bazata pe software Open Source" va fi sustinuta la Cluj de Doru Ilasi, Director Executiv in cadrul companiei Aplix.

Trecand de la solutii la noutati fiscale, Mariana Man, sef Birou Asistenta Contribuabili, Directia Generala a Finantelor Publice Cluj, va trece in revista "Schimbarile din legislatia fiscala odata cu intrarea Romaniei in U.E.". Gabriela Rebrean, Consilier Programe in cadrul Oficiului Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, va oferi informatii cu privire la POS-CCE – Axa prioritara 1 – "Un sistem inovativ de productie si ecoeficient". Ultima prezentare din program va fi sustinuta de Elisabeta Moraru, EU Grants Advisor Project Manager, care va oferi detalii despre "Absorbtia de fonduri structurale pentru accelerarea dezvoltarii in domeniul IT&C".

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

SolePAD Cluj este promovat cu sprijinul partenerilor media: Finantare.ro, Monitorul de Cluj, Antena 1 Cluj-Napoca, Radio Transilvania, Saptamana Clujeana, Radio Impuls, NCN TV, Radio Cluj,  Ziua de Cluj, RFI, Informatia de Cluj, Kiss FM, Agenda Clujeana, Magic FM, Zile&Nopti, PRWave si a publicatiilor: Agora Media: eWeek, PC Magazine, Channel Partner, Agora News, Sintetic si NetReport. Partener local: Camera de Comert si Industrie Cluj.

De retinut: informatii vitale pentru afaceri vor fi disponibile vineri, 23 noiembrie 2007, ora 9.30, in sala Madrigal, a Hotelului Belvedere din Cluj-Napoca.

Contact:
Agora Media
Telefon: 021/3309282
E-mail: [email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro, 22 noiembrie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.