Industrial Relations International a intrat oficial pe piata ieseana

0

13 septembrie 2007

Industrial Relations International, una din firmele internationale din domeniul consultantei care ajuta la formarea abilitatilor de conducere si la crearea unui climat de incredere intre lideri si angajati, a intrat oficial pe piata ieseana.

Firma, cu experienta in 62 de tari, a inceput demersurile inca din luna noiembrie, iar contactul cu mediul de afaceri iesean a fost facut prin intermediul seminariilor organizate de catre IRI, pentru aproximativ 200 de reprezentanti ieseni, atat din functii de conducere cat si simpli angajati.

Gene Duckro, presedintele Industrial Relations International (IRI) Inc. recomanda persoanelor aflate in posturi de conducere sa puna accent pe relatia dintre acestia si angajator si sa incerce sa creeze un mediu deschis, unde relatiile se bazeaza pe incredere, pentru ca angajatii sa reactioneze pozitiv si sa vina cu idei si opinii benefice firmei.
"Ceea ce trebuie sa inteleaga persoanele aflate in functii de conducere este ca relatia dintre acestia si angajat nu trebuie sa se bazeze pe autoritate, ci pe influenta si dedicatie."

Sursa: Iasinet.ro, 13 septembrie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.