Impactul seminarului „Introduction to Coaching”

0

10 iunie 2008

Seminarul "Introduction to Coaching" organizat de compania De KLAUSEN si sustinut de Gerard O’Donovan a avut loc in data de 30 mai la Cluj-Napoca. Datorita cererilor primite s-a suplimentat numarul de locuri de la 30 de persoane la 40 de persoane.

Relevanta informatiilor furnizate si modul de livrare sunt cel mai bine descrise de feedbackurile primite de la participanti:
– "Este foarte dinamic si te tine tot timpul in priza";
– "Modul de prezentare este absolut uimitor";
– "A reusit cu mare maiestrie sa transmita pe intelesul tuturor sensul coachingului";
– "Am obtinut multe informatii utile in urma acestui seminar";
– "A fost o onoare, pentru mine, sa am ocazia sa cunosc un om atat de fascinant."

CEO si membru fondator al European Coaching Institute (ECI), Master Coach si initiatorul celei mai vechi scoli de coaching din Europa – Noble Manhattan, Gerard O’Donovan este unul dintre principalii life coach din Europa. Dupa ce a instruit sute de coach, astazi se concentreaza pe corporate si business coaching-ul directorilor, CEO, presedintilor si executivilor din companiile multinationale.

Evenimentul a fost organizat de catre compania De KLAUSEN. Intalnirea cu Gerard O’Donovan si succesul seminarului ne-au creat o puternica determinare de a oferi impreuna cu cei de la Noble Manatan, celor interesati de acest domeniu, posiblitatea de a-si dezvolta cunostintele si abilitatile in domeniul coaching-ului si de a obtine o diploma recunoscuta la nivel mondial.

De KLAUSEN este o companie cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea echipelor manageriale si de vanzari a carei misiune este de a creste performanta si profitul in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Contact:
Cristina Berdea
Web-site: www.deklausen.com

Sursa: Plandeafacere.ro, 10 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.