IMM FOCUS REGIONAL – un eveniment pentru managerii de succes

0
imm-focus-regional-solutii-pentru-profitIBP Conferences invita oamenii de afaceri din Arges si din judetele limitrofe la IMM Focus Regional Pitesti, eveniment dedicat companiilor din regiune. Evenimentul va avea loc la Pitesti, in data de 27 octombrie, la Hotel Ramada, incepand cu ora 9:30.

Prin sesiuni practice, IMM Focus Regional ii ajuta pe participanti sa isi dezvolte cunostintele in domenii precum finantarea companiei, strategia de vanzari si cresterea afacerii. Pornind de la provocarile pe care le-au depasit alte organizatii, participantii obtin informatii despre cum pot avea o afacere de succes, o strategie de vanzari optima si o echipa de vanzari motivata.

In prima parte a evenimentului se vor aduce in discutie studii de caz pentru a afla mai multe despre oportunitatile de finantare bancara si fondurile structurale. A doua parte a evenimentului se desfasoara sub forma de sesiuni de training interactive. Vor fi analizate etapele unei vanzari complexe, procesul de motivare/ compensare a fortei de vanzari si crearea unui mediu de lucru orientat catre rezultate.

Participantii la eveniment au ocazia sa discute cu experti financiari de la BCR si BRD, cu consultanti in domeniul managementului afacerii si cu traineri de marca  in ceea ce priveste strategia de vanzari si eficientizarea activitatii in companii.

IBP Conferences organizeaza IMM Focus Regional in parteneriat cu: BCR, BRD-GSG, Aerotravel si Kompass Romania. 

Parteneri media: Agerpres, Wall-Street, Finantare.ro, Managementul-proiectelor, Doingbusiness.ro, Bitpress.ro, ProArges.ro, Jurnal de Arges, Ziarul Argesul si Radio Muntenia FM

Pentru mai multe detalii cu privire la eveniment, accesati site-ul oficial al evenimentului: http://www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/9/imm-focus-regional-pitesti.

IBP Conferences organizeaza evenimente de afaceri care furnizeaza interactivitate, informatii si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. IBP Conferences este organizator al seriilor de evenimente: IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

IBP Conferences este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera produse si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Aceste produse si servicii includ: publicatii (Romanian Business Digest si Major Companies in Romania), servicii de agentie de evenimente (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc) si portaluri de afaceri (www.doingbusiness.ro).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.