IMM FOCUS REGIONAL – un eveniment pentru managerii de succes a ajuns la Bucuresti

0
imm_focus_regional_bucuresti_2011Peste 150 de oameni de afaceri au participat zilele trecute la Bucuresti la o noua editie a IMM Focus Regional, eveniment organizat de IBP Conferences pentru managerii din zona.

In cadrul evenimentului, prin sesiuni practice, participantii au aflat informatii utile despre solutiile de finantare a companiilor, despre fiscalitate, legislatie comerciala, strategia de vanzari si orientarea catre rezultate. Pornind de la provocarile pe care le-au depasit alte companii, prin prezentarea unor studii de caz, managerii au primit sfaturi de la specialisti  despre cum pot avea o afacere de succes, o strategie de vanzari optima si o echipa de vanzari motivata.

In prima parte a evenimentului, Carmen Arhip (BRD) si George Muscoiu (BCR) au prezentat studii de caz pentru ca managerii sa afle mai multe despre fondurile structurale si despre oportunitatile de finantare bancara. Reprezentantul FNGCIMM, Daniel Dumitrescu, a venit cu solutiile de garantare de care pot beneficia intreprinzatorii care acceseaza fonduri structurale, participantii avand astfel acces la toate informatiile necesare pentru capitalizarea afacerilor.

A doua sesiune a  adus in discutie teme precum legislatia in domeniul contractelor de credit, inspectia fiscala si profitabilitatea reala. Consultanti de marca, de la cele mai importante firme de consultanta (Kurt Weber – Horvath & Partners, Florin Gherghel – Noerr Finance & Tax, Matei Dimoftache – Mazars) au venit cu sfaturi care sa-i ajute pe manageri in activitatea lor. Tot in cea de-a doua sesiune, intreprinzatorii au beneficiat de experienta in business a unui reputat analist financiar, Dragos Cabat (Financial View), care a vorbit participantilor despre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia un manager pentru a avea o afacere de succes.

Ultima parte a evenimentului s-a desfasurat sub forma de sesiuni de training interactiv. Cei doi traineri, Rodica Obancea (ICF) si Marius Decuseara Brandenburg (Trend Consult) au analizatat impreuna cu participantii la IMM FOCUS REGIONAL Bucuresti etapele unei vanzari complexe si crearea unui mediu de lucru orientat catre rezultate.

IBP Conferences a organizat evenimentul de la Bucuresti in parteneriat cu: BCR, BRD-GSG, FNGCIMM, Horvath & Partners, Mazars, Marccus Partners, Noerr, Aerotravel, Trans Sped, Transfond si Kompass Romania. 

Parteneri media: The Money Channel, Wall-Street, 9AM, Agerpres, Finantare.ro, Afaceri.ro, Managementul-proiectelor, SmartFinancial, Doingbusiness.ro, Agrolife Tv si eFin.

Detalii despre desfasurarea IMM FOCUS REGIONAL BUCURESTI, precum si prezentarile facute de speakeri, gasiti pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/10/imm-focus-regional-bucuresti.

IBP Conferences organizeaza evenimente de afaceri care furnizeaza interactivitate, informatii si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. IBP Conferences este organizator al seriilor de evenimente: IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

IBP Conferences este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera produse si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Aceste produse si servicii includ: publicatii (Romanian Business Digest si Major Companies in Romania), servicii de agentie de evenimente (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc) si portaluri de afaceri (www.doingbusiness.ro).

IBP Conferences
Str. Ion Bogdan 4-6, et. 4, Sector 1 Bucuresti
021.528.0408
www.doingbusiness.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.