„IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit”, un program itinerant de seminarii pentru dezvoltarea afacerilor

0
imm_focus_regionalInternational Business Promotion, companie romaneasca specializata in sisteme informationale multimedia si servicii de promovare selectiva, a initiat anul trecut un program de seminarii „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit”.

Seminariile au ca scop crearea unui cadru eficient de dialog intre participanti, care au oportunitatea de a discuta despre problemele cu care se confrunta in activitatea lor si  de a identifica, impreuna cu specialisti de marca, solutiile optime pentru dezvoltarea afacerilor. Campania se va desfasura in 11 din cele mai importante centre economice si financiare din tara, conform programului: Brasov – 29 martie, Constanta – 14 aprilie, Sibiu – 12 mai, Targu Mures – 26 mai, Timisoara – 16 iunie, Cluj – 7 iulie, Iasi – 20 septembrie, Craiova – 11 octombrie, Pitesti – 13 octombrie, Piatra Neamt – 3 noiembrie, Bucuresti – 8 decembrie .

Astfel, „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit” debuteaza anul acesta la Brasov, pe data de 29 martie (Hotel Ramada – sala Coral, intre orele 9.00 – 16.00), abordand teme legate de solutiile de finantare pentru IMM, garantarea creditelor, legislatia fiscala, accesarea fondurilor europene, administrarea afacerii, managementul riscului, taxe, asigurari etc.

La eveniment sunt invitati, alaturi de 150 de oameni de afaceri din Brasov si din judetele limitrofe, Varujan Vosganian – presedinte Comisia Economica, Industrii si Servicii din Senat, Radu Gratian Ghetea, presedinte Asociatia Romana a Bancilor, Aurel Saramet – presedinte FNGCIMM, Francois Renaut, presedinte Grupul Patronal Romania si Moldova, reprezentanti ai Agentiei pentru Implementarea Programelor si Proiectelor pentru IMM, Allianz Tiriac Asigurari, Noerr Finance&Tax, Horvath&Partners, Mazars Romania, Trans Sped.

Parteneri media: Agerpres, Comunicate de presa, Calendar evenimente, Finantare.ro, Managementul-proiectelor,.ro Plan de afacere.ro, Manager de proiect.ro, SmartFinancial.ro, BrandInfo.ro, 9 AM, Wall-Street, Kiss FM Brasov, Antena 1 Brasov, Buna ziua Brasov, Monitorul de Fagaras, Total Brasov.

Informatii detaliate cu privire la programul, data si locul de desfasurare al evenimentelor sunt disponibile pe portalul www.doingbusiness.ro, in sectiunea Evenimente, acolo unde se poate face si inscrierea la seminariile programate. Participarea este gratuita, pe baza de invitatie sau completand formularul de inregistrare disponibil la adresa www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/inregistrare/2.

Fiecare dintre intalnirile programate in Bucuresti si in tara se bucura de participarea unor specialisti de renume din mediul de afaceri, din domeniul financiar-bancar, din domeniul consultantei fiscale si juridice, precum si a reprezentantilor institutiilor cu incidenta in sectorul economic.

Intreprinderile mici si mijlocii au fost profund afectate de evolutiile economice nefavorabile din ultimii ani insa credem cu tarie ca intreprinzatorii romani au forta si dorinta necesare pentru a rezista vicisitudinilor si a privi dincolo de realitatea imediata. Tocmai de aceea, prin seria de evenimente pe care o initiem acum, ne dorim sa le usuram accesul la informatii si solutii practice care sa ii ajute sa identifice oportunitatile de afaceri si sa iasa mai puternici din criza„, spune Dumitru Ion, General Manager International Business Promotion.

Despre International Business Promotion

Prin intermediul publicatiilor si evenimentelor pe care le realizeaza, IBP ofera o gama larga de modalitati de comunicare business-to-business si business-to-consumer.

In portofoliul companiei, publicatiile in limba engleza, Romanian Business Digest si Major Companies in Romania, sunt doua titluri de traditie pe piata publicatiilor de business din Romania, iar portalul de afaceri www.doingbusiness.ro ofera un punct unic de informare si promovare pentru companii.

Platforma de intalniri „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit” completeaza seria de evenimente de afaceri proprii organizate de IBP de-a lungul timpului, precum Emerging Europe Energy Summit sau Emerging Europe Investment Summit, dar si a celor organizate la cerere pentru clienti.

Contact:
Valentina Moraru
Events Director
International Business Promotions 
Mobil: 0744 356 066
e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.