„IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit”, un program itinerant de seminarii pentru dezvoltarea afacerilor, Timisoara

0
imm-focus-regional-solutii-pentru-profitInternational Business Promotion, companie romaneasca specializata in sisteme informationale multimedia si servicii de promovare selectiva, invita oamenii de afaceri din Timisoara si judetele limitrofe la evenimentul IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit, eveniment care va avea loc la Timisoara, in data de 16 iunie, la NH Hotel, intre orele 8:30 – 14:30.

Evenimentul abordeaza teme legate de solutiile de finantare pentru IMM, garantarea creditelor, legislatia fiscala, accesarea fondurilor europene, administrarea afacerii, managementul riscului, taxe, asigurari, noutati in Codul Muncii etc.

Sunt invitati reprezentanti ai Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, ai Parlamentului Romaniei, ai Patronatelor, ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Vest si ai Directiei Generale a Finantelor Publice, oficialitati locale, reprezentanti ai BCR, Mazars Romania, Noerr, Horvath & Partners, Baker Tilly Klitou, Trans Sped.

Parteneri media: Agerpres, Comunicate de presa, Calendar evenimente, Finantare.ro, Managementul proiectelor, Plan de afacere.ro, Manager de proiect.ro, SmartFinancial.ro, BrandInfo.ro, 9 AM, Wall-Street, Renasterea Banateana, Ora de Timis, TV Timisoara 89.

Campania IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit are ca scop crearea unui cadru eficient de dialog intre participanti, care au oportunitatea de a discuta despre problemele cu care se confrunta in activitatea lor si de a identifica, impreuna cu specialisti de marca, solutiile optime pentru dezvoltarea afacerilor si se desfasoara in 11 din cele mai importante centre economice si financiare din tara, conform programului: Brasov – 29 martie, Constanta – 5 mai, Sibiu – 17 mai, Timisoara – 16 iunie, Iasi – 30 iunie, Cluj – 20 septembrie, Craiova – octombrie, Piatra Neamt – octombrie, Targu Mures – noiembrie, Pitesti – noiembrie, Bucuresti – 8 decembrie.

Informatii detaliate
cu privire la programul, data si locul de desfasurare al evenimentelor sunt disponibile pe portalul www.doingbusiness.ro, in sectiunea Evenimente.

Fiecare dintre intalnirile programate in Bucuresti si in tara se bucura de participarea unor specialisti de renume din mediul de afaceri, din domeniul financiar-bancar, din domeniul consultantei fiscale si juridice, precum si a reprezentantilor institutiilor cu incidenta in sectorul economic.

Intreprinderile mici si mijlocii au fost profund afectate de evolutiile economice nefavorabile din ultimii ani, insa credem cu tarie ca intreprinzatorii romani au forta si dorinta necesare pentru a rezista vicisitudinilor si a privi dincolo de realitatea imediata. Tocmai de aceea, prin seria de evenimente pe care am initat-o, ne dorim sa le usuram accesul la informatii si solutii practice care sa ii ajute sa identifice oportunitatile de afaceri si sa iasa mai puternici din criza„, spune Dumitru Ion, General Manager International Business Promotion.

Despre International Business Promotion

Prin intermediul publicatiilor si evenimentelor pe care le realizeaza, IBP ofera o gama larga de modalitati de comunicare business-to-business si business-to-consumer.

In portofoliul companiei, publicatiile in limba engleza, Romanian Business Digest si Major Companies in Romania, sunt doua titluri de traditie pe piata publicatiilor de business din Romania, iar portalul de afaceri www.doingbusiness.ro ofera un punct unic de informare si promovare pentru companii.

Platforma de intalniri „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit” completeaza seria de evenimente de afaceri proprii organizate de IBP de-a lungul timpului, precum Emerging Europe Energy Summit sau Emerging Europe Investment Summit, dar si a celor organizate la cerere pentru clienti.

Contact:
Valentina Moraru
Events Director
International Business Promotion
Mobil: 0744 356 066
e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.