„IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit”, un program itinerant de seminarii pentru dezvoltarea afacerii

0
International Business Promotion, companie romaneasca specializata in sisteme informationale multimedia si servicii de promovare selectiva, initiaza in luna decembrie programul de seminarii „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit„.

Succesiunea de seminarii, care isi propune sa ofere participantilor oportunitatea de a discuta despre problemele cu care se confrunta si de a identifica, impreuna cu invitati de marca, solutiile optime pentru dezvoltarea afacerilor, se va desfasura in perioada decembrie 2010 – decembrie 2011 in cele mai importante centre economice si financiare din tara si Bucuresti.

Astfel, „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit” debuteaza la Bucuresti, pe data de 9 decembrie, abordand teme legate de solutiile de finantare pentru IMM, garantarea creditelor, legislatia fiscala, accesarea fondurilor europene, administrarea afacerii, managementul riscului, taxe, asigurari etc.

La eveniment vor participa, alaturi de 150 de oameni de afaceri din Bucuresti si Ilfov, Varujan Vosganian – presedinte Comisia pentru Economie, Industrii si Servicii, Radu Gratian Ghetea – presedinte Asociatia Romana a Bancilor, Aurel Saramet – presedinte FNGCIMM, Emil Bituleanu – presedinte Libra Bank, Rasvan Toader – director general in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Cristian Haiduc – presedinte Agentia pentru Implementarea Programelor si Proiectelor pentru IMM, precum si reprezentanti ai Eximbank, Allianz Tiriac Asigurari, FCCA Noerr Finance&Tax, Horvats&Partners, Ernst&Young.

Informatii detaliate cu privire la programul, data si locul de desfasurare al evenimentelor sunt disponibile pe portalul www.doingbusiness.ro, in sectiunea Evenimente, acolo unde se poate face si inscrierea la seminariile programate.

Participarea este gratuita, pe baza de invitatie sau completand formularul de inregistrare disponibil la adresa www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/1/imm-focus-regional.

Fiecare dintre intalnirile programate in Bucuresti si in tara se bucura de participarea unor specialisti de renume din mediul de afaceri, din domeniul financiar-bancar, de consultanta fiscala si juridica, precum si a reprezentantilor Agentiei de Implementare a Programelor si Proiectelor pentru IMM si ai Fondului National de Garantare a Creditului pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM). De altfel, intreaga campanie este organizata sub patronajul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Intreprinderile mici si mijlocii au fost profund afectate de evolutiile economice nefavorabile din ultimii ani insa credem cu tarie ca intreprinzatorii romani au forta si dorinta necesare pentru a rezista vicisitudinilor si a privi dincolo de realitatea imediata. Tocmai de aceea, prin seria de evenimente pe care o initiem acum, ne dorim sa le usuram accesul la informatii si solutii practice care sa ii ajute sa identifice oportunitatile de afaceri si sa iasa mai puternici din criza„, spune Dumitru Ion, General Manager International Business Promotion.

Despre IBP Publishing & Conferences
Prin intermediul publicatiilor si evenimentelor pe care le realizeaza, IBP Publishing & Conferences ofera o gama larga de modalitati de comunicare business-to-business si business-to-consumer.

In portofoliul companiei, publicatiile in limba engleza Romanian Business Digest si Major Companies in Romania sunt doua titluri de traditie pe piata publicatiilor de business din Romania, iar portalul de afaceri www.doingbusiness.ro ofera un punct unic de informare si promovare pentru companii.

Platforma de intalniri „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit” completeaza seria de evenimente de afaceri proprii organizate de IBP de-a lungul timpului, precum Emerging Europe Energy Summit sau Emerging Europe Investment Summit, dar si a celor organizate la cerere pentru clienti.

Contact:
Valentina Moraru
Events Director
International Business Promotions
Mobil: 0744 356 066
e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.