IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit, un eveniment adresat oamenilor de afaceri din Iasi si din judetele limitrofe

0
imm-focus-regional-solutii-pentru-profitInternational Business Promotion invitata managerii din Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Botosani, Vaslui la seminarul IMM FOCUS REGIONAL- Solutii pentru profit, care va avea loc la Iasi, in data de 30 iunie, la Hotel Ramada – sala Roma, incepand cu ora 9.

Participarea este gratuita.

Seminarul aduce informatii utile si solutii eficiente pentru ca managerii sa depaseasca momentele dificile pe care le traverseaza, in contextul economic neprielnic al ultimilor doi ani. Participantii vor primi sfaturi de specialitate de la consultanti de prestigiu despre cum sa-si adapteze activitatea la noile conditii economice si ce masuri sa aplice pentru a-si eficientiza afacerile.

IMM FOCUS REGIONAL este o oportunitate pentru oamenii de afaceri de a afla raspunsuri la multe din intrebarile pe care le au despre:
– finantarea si garantarea creditelor;
– taxe si impozite, inspectia fiscala, facilitati, rambursari de TVA;
– managementul riscului, asigurari, asigurarea de raspundere comerciala;
– instrumente pentru dezvoltarea afacerii, consultanta specializata;
– impactul schimbarilor legislative recente;
– accesarea fondurilor europene si a finantarilor nerambursabile de la stat.

Speakerii seminarului sunt personalitati in domeniul financiar-bancar, in domeniul economic si in domeniul consultantei de afaceri.

Printre invitati se numara: Varujan Vosganian (presedinte Comisia pentru Economie, Industrii si Servicii din Senat), Aurel Saramet (presedinte FNGCIMM), Claudiu Stafie (secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri), Alexander Churilin (ambasadorul Rusiei la Bucuresti), Mihai Macsim (presedinte Camera de Comert Romano – Rusa), Francois Renaut (presedinte Patronatul Francez din Romania si Moldova), reprezentanti ai BCR, Mazars, Ernst & Young, Horvath & Partners, Ollin Proiect si autoritati locale.

Moderatorul evenimentului este Razvan Tudor, un consultant de marca in ceea ce priveste managementul afacerilor.

Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si in parteneriat cu Federatia Judeteana a Patronatelor IMM Iasi si Camera de Comert Romano – Rusa.

Inscrierile se fac prin e-mail la [email protected] sau pe telefon la 021. 528 04 08.

Ultima zi de inscrieri este data de 29 iunie.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.