IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit, Brasov, 29 martie

0
imm_focus_regionalInternational Business Promotion invita oamenii de afaceri din Brasov si judetele limitrofe sa participe la seminarul IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit, eveniment adresat oamenilor de afaceri, care va avea loc la Brasov, in data de 29 martie, la Hotel Ramada, sala Coral, intre orele 9.00 – 16.00.

In cadrul seminarului se vor dezbate probleme de interes pentru mediul de afaceri, cum ar fi solutii de finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii, garantarea creditelor, legislatie fiscala, accesarea fondurilor europene si de la bugetul de stat, administrarea afacerii, cash-flow  management, managementul riscului, taxe, asigurari, noutati fiscale, business planning, comert (import/export), produse si servicii necesare pentru dezvoltarea afacerilor etc.

Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

La seminar sunt invitati: Varujan Vosganian (presedinte Comisia pentru Economie, Industrii si Servicii din Senat), Radu Gratian Ghetea (presedinte Asociatia Romana a Bancilor si presedinte CEC), Aurel Saramet (presedinte FNGCIMM), Rasvan Toader (director general Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri), Cristian Haiduc (presedinte Agentia pentru Implementarea Programelor si Proiectelor pentru IMM), reprezentanti ai BCR, Allianz Tiriac, FCCA Noerr Finance & Tax, Ernst& Young, Horvats & Partners si autoritati locale.

Moderator: Radu Soviani, realizator Realitatea TV si The Money Channel 

Nota: Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, pe baza de inscriere sau invitatie. Inscrierea se poate face online pe site-ul evenimentului www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/inregistrare sau prin email, la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.