„IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit”, 12 iulie, Ploiesti

0
imm-focus-regional-solutii-pentru-profitInternational Business Promotion invita oamenii de afaceri din Prahova si judetele limitrofe la evenimentul „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit” de la Ploiesti abordeaza teme legate de solutiile de finantare pentru IMM, garantarea creditelor, legislatia fiscala, accesarea fondurilor europene, administrarea afacerii, managementul riscului, taxe, asigurari, noutati in Codul Muncii etc.

La eveniment sunt invitati, alaturi de peste 100 de oameni de afaceri din Prahova si din judetele limitrofe, reprezentanti ai oficialitatilor locale, ai Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, ai Directia Finantelor Publice Prahova, ai Parlamentului Romaniei si consultanti de prestigiu, care vor veni cu solutii viabile pentru eficientizarea afacerilor private, adaptate contextului economic actual.

Parteneri: BCR, Horvath & Partners, Mazars Romania, Trans Sped, Kompass Romania.

Parteneri media: Agerpres, Comunicate de presa, Calendar evenimente, Finantare.ro, Managementul proiectelor.ro, Plan de afacere.ro, Manager de proiect.ro, SmartFinancial.ro, BrandInfo.ro, 9 AM, Wall-Street, Prahova Tv, Ziarul Prahova, Observatorulph.ro, Telegraful.

Informatii detaliate cu privire la programul, data si locul de desfasurare al evenimentelor sunt disponibile pe portalul www.doingbusiness.ro, in sectiunea Evenimente.

Intreprinderile mici si mijlocii au fost profund afectate de evolutiile economice nefavorabile din ultimii ani, insa credem cu tarie ca intreprinzatorii romani au forta si dorinta necesare pentru a rezista vicisitudinilor si a privi dincolo de realitatea imediata. Tocmai de aceea, prin seria de evenimente pe care am initat-o, ne dorim sa le usuram accesul la informatii si solutii practice care sa ii ajute sa identifice oportunitatile de afaceri si sa iasa mai puternici din criza„, spune Dumitru Ion, General Manager International Business Promotion.

Despre International Business Promotion

International Business Promotion, companie romaneasca specializata in sisteme informationale multimedia si servicii de promovare selectiva, a initiat anul trecut un program de seminarii „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit”.

Seminariile au ca scop crearea unui cadru eficient de dialog intre participanti, care au oportunitatea de a discuta despre problemele cu care se confrunta in activitatea lor si de a identifica, impreuna cu specialisti de marca, solutiile optime pentru dezvoltarea afacerilor.

Campania se desfasoara in 12 din cele mai importante centre economice si financiare din tara, conform programului: Brasov – 29 martie, Constanta – 5 mai, Sibiu – 17 mai, Timisoara – 16 iunie, Iasi – 30 iunie, Ploiesti – 12 iulie, Cluj – 20 septembrie, Craiova – octombrie, Piatra Neamt – octombrie, Targu Mures – noiembrie, Pitesti – noiembrie, Bucuresti – 8 decembrie.

Fiecare dintre intalnirile programate in Bucuresti si in tara se bucura de participarea unor specialisti de renume din mediul de afaceri, din domeniul financiar-bancar, din domeniul consultantei fiscale si juridice, precum si a reprezentantilor institutiilor cu incidenta in sectorul economic.

Prin intermediul publicatiilor si evenimentelor pe care le realizeaza, IBP ofera o gama larga de modalitati de comunicare business-to-business si business-to-consumer.

In portofoliul companiei, publicatiile in limba engleza, Romanian Business Digest si Major Companies in Romania, sunt doua titluri de traditie pe piata publicatiilor de business din Romania, iar portalul de afaceri www.doingbusiness.ro ofera un punct unic de informare si promovare pentru companii.

Platforma de intalniri „IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit” completeaza seria de evenimente de afaceri proprii organizate de IBP de-a lungul timpului, precum Emerging Europe Energy Summit sau Emerging Europe Investment Summit, dar si a celor organizate la cerere pentru clienti.

Contact:
Valentina Moraru
Events Director
International Business Promotion
Mobil: 0744 356 066
e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.