IMM FOCUS REGIONAL Pitesti a adus informatii utile managerilor argeseni

0
prezidiu_panel_1IBP Conferences a organizat zilele trecute, la Pitesti, IMM Focus Regional, un eveniment  dedicat companiilor din Arges si judetele limitrofe.

Evenimentul s-a adresat managerilor din zona si, prin sesiuni practice i-a ajutat sa isi dezvolte cunostintele in domenii precum finantarea companiei, strategia de vanzari si cresterea afacerii. Pornind de la provocarile pe care le-au depasit alte organizatii, participantii au obtinut informatii despre cum pot avea o organizatie orientata catre rezultate, o strategie de vanzari optima si o echipa de vanzari motivata.

In prima parte a evenimentului s-au adus in discutie studii de caz in cadrul carora au fost prezentate probleme in ceea ce priveste finantarea bancara si accesarea fondurilor structurale. A doua parte a evenimentului s-a desfasurat sub forma de sesiuni de training interactive. S-au analizat etapele unei vanzari complexe, procesul de motivare a echipei de vanzari si crearea unui mediu de lucru orientat catre rezultate.

Participantii la eveniment au avut ocazia sa discute cu consultantii financiari Carmen Iriciuc (BRD), Cristina Popescu (BRD), Anca Moisescu (BCR), Lizica Fenesan (BCR), Aurelia Vilceanu (BCR) si cu trainerii Rodica Obancea (Associate Certified Coach) si  Marius Decuseara Brandenburg (Trend Consult).

Parteneri: BRD, BCR, Aerotravel si Kompass Romania.

Parteneri media: Agerpres, Wall-Street, Finantare.ro, Afaceri.ro, Managementul-proiectelor, SmartFinancial, Doingbusiness.ro, Bitpress.ro, ProArges.ro, Jurnal de Arges, Ziarul Argesul si Radio Muntenia FM.

Mai multe detalii cu privire la desfasurarea acestui eveniment, poze si prezentarile facute de speakeri gasiti pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/9/imm-focus-regional-pitesti.

IBP Conferences organizeaza evenimente de afaceri care furnizeaza interactivitate, informatii si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. IBP Conferences este organizator al seriilor de evenimente: IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

IBP Conferences este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera produse si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Aceste produse si servicii includ: publicatii (Romanian Business Digest si Major Companies in Romania), servicii de agentie de evenimente (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc.) si portaluri de afaceri (www.doingbusiness.ro).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.