Iata care sunt cele mai tari 40 de idei de business finantate cu cate 25.000 euro!

0

banner sitePartenerii proiectului Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili au anuntat in cadrul evenimentului din data de 17.06.2015 – organizat in Aula Magna a Academiei de Studii Economice – cei 40 de castigatori ai finantarii de 25.000 de euro. Din cele 86 de planuri inscrise (consulta lista punctajelor) in concursul de idei de afaceri derulat in perioada 18 – 27 mai au fost selectate cele mai bune 40 de idei de business in functie de criteriile de selectie din metodologia de evaluare. Va invitam sa-i cunoasteti pe cei mai tari viitori antreprenori din regiunea Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Contestatiile pot fi depuse pana pe 22.06.2015, ora 18:00, la sediul incubatorului ASE Startup (Str. Frumoasa, nr. 31, etajul 2, camerele 31, 32, 34).

La evenimentul organizat de Academia de Studii Economice alaturi deAsociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT, compania de consultanta Loop Operations si CCDL Events and Training au participat atat participanti ai concursului de planuri de afaceri, cat si reprezentanti ai mediului de afaceri si ai mediului economic si bancar. Dincolo de desemnarea celor 40 de castigatori, evenimentul si-a propus sa un plus de vizibilitate celor 40 de castigatori ai concursului Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili, reprezentand, in acelasi timp, un prilej pentru identificarea de potentiali investitori sau parteneri in dezvoltarea propriului business.

Cei 40 de castigatori ai finantarii de 25.000 de euro au fost anuntati de membrii comisiei de evaluare: Prof. Univ. Dr. Nicolae ISTUDOR | Prorector, Academia de Studii Economice; Florin JIANU | Fost ministru delegat pentru IMM; Sergiu NEGUT | Antreprenor | Executive Coach | Business Angel; Radu GHINEA | Sef Oficiu, Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie Craiova; Denis CHIURTU | Audience Marketing Manager, Microsoft; Maria TATARU | Autonom Romania – Rent a Car.

Ce urmeaza?

In cel mai scurt timp, cei 40 de castigatori ai finantarii de 25.000 de euro vor fi contactati pentru semnarea contractului de finantare. Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc si spijin in cadrul incubatoarelor de afaceri infiintate in cadrul proiectului.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.