Iasi, gazda celui mai mare eveniment de business local!

0
iasiOrasul Iasi va fi gazda celui mai mare eveniment de business local – Forumul national de finantari europene, management de proiect si investitii.

Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare organizeaza pe 7-8 aprilie 2011, in Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnologic Tehnopolis cea de-a II-a editie a Conferintei Finantare.ro ce are ca obiectiv promovarea celor mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii.

Tonul va fi dat la ora 9:00 am prin intermediul celor 4 Conferinte: „Finantari europene pentru IMM-uri in 2011: programe si consultanta„, „Finantari private pentru IMM: business angels, fonduri alternative (I) (II)„, „Managementul proiectelor: instrumente si consultanta” si a unei dezbateri pe tema „Managementul proiectelor implementate de administratii si institutii publice. Cum implementam corect proiectele?„.

Locul orchestrei va fi ocupat de speakerii nostri cheie: Marius Ghenea, Péter Barta, Gabriel Biris, Bogdanel Budeanu, Codrin Nicolau, Augustin Purnus, Ana Maria Andronic, Tudor Ciumara, Gabriel Mardarasevici, Paul Eduard Kmen, Cristian Paun, Sever Avram, Cristian Nacu, Iulian Basu, Emil Popa, iar lista continua.

Orice concert de muzica clasica are un moment special, asadar Conferinta Finantare.ro prezinta propriul sau moment special – Lansarea cartii „Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” de Marius Ghenea.

In partea a doua a zilei, informatiile dobandite vor fi consolidate prin 12 workshop-uri cu numar limitat de persoane, pentru a crea interactiune mai puternica intre participanti si speakeri, iar seara se va incheia cu o sesiune de networking.

Pentru participanti, concertul va continua si a doua zi cu o serie de vizite ce au in vizor proiecte ce au fost realizate cu ajutorul finantarilor europene.

Pentru inscrieri completati formularul aici.

Va asteptam!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.